Preview Karper 105

Preview Karper 105

We hebben meer en meer te maken met wateren die haast dichtgroeien met waterplanten en wier, met name in de zomermaanden, en dat geeft de nodige problemen voor onze visserij. We vroegen twee ‘wierspecialisten’ hoe zij omgaan met deze weelderige plantengroei. Rinze Beverwijk, die veel op de ondieptes van de Randmeren vist waar wierbedden welig tieren en Tom Onincx die vaak te vinden is aan de oevers van heldere grind- en zandafgravingen in het zuiden, waar ze ook met het jaar meer ‘last’ krijgen van het oprukkende groen.

In Karper 105 schrijven Rinze Beverwijk en Tom Onincx over het vissen tussen wier
In Karper 105 schrijven Rinze Beverwijk en Tom Onincx over het vissen tussen wier

Verder in dit zomernummer: Willem ‘Struikrover’ laat zien hoe superspannend én effectief de oppervlaktevisserij kan zijn, vakantievissen met het hele gezin met Richard van den Broek, de veelbesproken Ronnie rig, David van den Brandt neemt je mee in het oerwoud van lijnen, Reggy Bruinsma laat zien dat instantvissen én -voeren heel lonend kan zijn en Roy van Goor laat je meegenieten van zijn supervoorjaar – dankzij de stiff hinged rig! Natuurlijk zijn we ook weer met Karper-lezers op stap gegaan. Dit keer naar Lochristi samen met karpericoon Luc Den Hert en team Proline. Het weer en de karpers werkten goed mee, maar de zigs moesten er wel aan te pas komen!

Dit en nog veel meer in Karper 105 die nu in de winkel ligt.

Direct online bestellen kan natuurlijk ook: http://www.beetshop.nl/vis-magazines/karper/karper-105

Een abonnement nemen kan natuurlijk ook: ga naar www.karper.mijntijdschrift.net

Willem 'Struikrover' vertelt over zijn oppervlaktevisserij
Willem 'Struikrover' vertelt over zijn oppervlaktevisserij

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.