Preview Karper 111

Preview Karper 111

Vervelende, duikende watervogels? Rik Hagedoorn gebruikt ze juist om zijn stekjes ‘aan te jagen’ om de karpers erop attent te maken dat er wat te halen valt. En om voedselnijd uit te lokken, waardoor de vissen minder schuw azen. In combinatie met het vissen met de pen echt dressuurdoorbrekend! Veel meer dan de nieuwste rigs of aasjes…

 

Aasverslaving deel 2

Verder in dit nummer, deel 2 van ‘Aasverslaving’ van Frank Warwick met zijn zoektocht naar bijzondere ingrediënten en (wonder)aasjes. Naast zalmeieren en zoetwatermosselen komen ook de Roemeense ‘soluballs’ aan bod – een superinstant aas, waar geen boilie tegenop kan!

De glazen bol deel 1

Alijn Danau, Rolf Bouman, Gerwin Gerlach en Michiel Pilaar geven in deel 1 van de ‘De glazen bol…’ hun visie op de toekomst van de karpervisserij, hoe ziet die er over 10 jaar uit? Dat levert heel wat interessante inzichten op!

Attractieve aasjes

Frank Avezaat laat zien hoe je je eigen haakaasjes heel gemakkelijk kunt fine tunen. Chris De Clercq en cameraman Hugo van Gelder nemen je in ‘Esmeralda, the movie’ mee naar een azuurblauw bergmeer. Dat levert prachtige beelden op! Raf Swinnen deelt zijn bevindingen over het trekgedrag van kanaal-en rivierkarpers. Verder in dit nummer nog bijdragen van o.a. Rinze Beverwijk over zijn eerste ervaring op een betaalwater, Gino Wouters en Mark Snel.

Dit en nog veel meer in Karper 111 die 3 mei in de winkel ligt. Direct online bestellen? http://www.beetshop.nl/vis-magazines/karper/karper-111

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.