Preview Karper 112

Preview Karper 112

 

De jeugd heeft de toekomst, zo luidt een bekend gezegde. Deze twee dingen, de jeugd en de toekomst hebben een centrale rol in ons nieuwste magazine. Techniek staat nooit stil, nieuwe ontwikkelingen vinden plaats. Zo zijn er tegenwoordig al drones die je lijn uit kunnen vliegen, daarover een artikel en een discussie met vier ware iconen op het gebied van karpervissen. Toch moeten we het verleden ook niet vergeten. Pva, vroeger ging er (haast) geen worp te water zonder pva zakje. Hoe anders is dat nu? En is dat wel helemaal terecht?

Mat Woods
Deze beauty staat voor Mat Woods icoon voor zijn beste seizoen ooit… Dankzij zigrigs!

‘Match de hatch’ is een term die vooral voor vliegvissers relevant is, maar Mat Woods past dit ook toe bij het zig vissen! Hij beleefde vorig jaar zijn meest succesvolle jaar tot nu toe…! En dat allemaal dankzij het afstemmen van zijn zigrigs op het natuurlijk aanbod.


Wat is er nog spannender dan twee dikke roze rubberen lippen enorm langzaam naar jouw korst te zien sluipen terwijl je ondertussen bidt dat ze toehappen?

Dit prachtige shot siert het artikel van André de Wit in karper 112. Hij vist het liefst selectief op de vissen die hij écht graag wil vangen. Dat die visserij enorm visueel én heel erg spannend is zijn daarbij pluspunten. Een artikel vol beleving... En onverwachte tips!

Drones
Drones en karpervissen, is dat dan die spreekwoordelijke brug te ver? Of omarmen we het uiteindelijk, net als voerboten?

Toen voerboten hun intreden klonken er veel wanklanken; dit had met vissen toch niets meer te maken! Wel, diezelfde klanken klinken nu weer, maar nu gaat het om drones die je kunt gebruiken bij het vissen. Swellpro ontwikkelde een waterdichte drone die ideaal zou kunnen zijn voor karpervissers, lees daar alles over in karper 112.

Mike van Delft geeft al zijn geheimen bloot over zijn betaalwater visserij.

De een is voor, de ander tegen. Hoe dan ook staat als een paal boven water dat de visserij op betaalwateren enorm populair is. Én niet eenvoudig! Karper pro-staffer Mike Van Delft kraakt betaalwateren alsof het niets is. Daarom is hij in onze ogen de uitgelezen persoon om met tips te strooien als het gaat om het aanpakken van betaalwateren.

Hoe ver ga jij voor een succesvol avontuur?

Zwerver aan de Maas - Mandy Zupansic gaat diep, heel diep voor haar visserij! Een naar pis stinkende brug, slaapzakken compleet onder de vogelpoep? Het zijn slechts kleine hobbeltjes! Lees dit hele avontuur in het magazine!


Na het lezen van dit artikel vraag je jezelf af: ‘waarom gebruiken we dit eigenlijk amper meer?’

In Karper 112 geeft Harry Charrington van Fox International zijn meest effectieve tactiek prijs: PVA- zakjes. 'Vroeger' ging er haast geen worp te water zonder dat er zo'n met voedselitems gevuld zakje aan de haak hing. Hoe anders is dat nu... En is dat dan terecht?

Dit en nog veel meer in Karper 112 die nu in de winkel ligt.

Direct online bestellen? http://www.vipwinkel.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.