Profiteer tot 1 mei van de oude prijzen Lac de Villedon

Profiteer tot 1 mei van de oude prijzen Lac de Villedon

Boek tot 1 mei 2015 bij The Carp Specialist tegen de ‘oude tarieven’!

Karperreisbureau The Carp Specialist is al sinds 2010 uw betrouwbare partner voor het boeken van uw karpervisvakantie naar het bekende Lac de Villedon. Door het water meerdere keren per jaar te bezoeken én te bevissen kennen we het water op ons duimpje, en adviseren we u graag… zo ook wanneer er bekend wordt dat er een prijsverhoging aan zit te komen.

Lac de Villedon

Per 1 mei wordt er een prijsverhoging doorgevoerd op het populaire betaalwater Lac de Villedon voor nieuwe reserveringen. Voor reeds geplaatste boekingen én nieuwe boekingen die voor 1 mei zijn geplaatst verandert er niets, maar vanaf 1 mei gelden de onderstaande nieuwe tarieven:

Oude tarieven

(voor bestaande boekingen én boekingen geplaatst voor 1 mei)

Week (zaterdag-zaterdag)

• Visser € 300,-
• Niet-visser € 50,-
• 2 pers. Cabin € 300,- + € 50,- toeslag per visser
• 6 pers. Gite € 500,- + € 50,- toeslag per visser


Nieuwe tarieven

(voor boekingen geplaatst vanaf 1 mei)

Week (zaterdag-zaterdag)

• Visser € 375,- (inclusief gratis boot - exclusief motor)
• Niet-visser € 50,-
• 2 pers. Cabin € 300,- + € 50,- toeslag per visser
• 6 pers. Gite € 500,- + € 50,- toeslag per visser 

Lac de Villedon Carpspecialist

Bas van Klaveren: “Het team van Lac de Villedon heeft, na uitvoerig beraad, besloten om de bovenstaande prijsverhoging door te voeren. Één van de grootste frustraties aan het water waren altijd de lange wachttijden op de zaterdag van aankomst en vertrrek, grotendeels omdat er naast in- en uitladen van material ook vele rubberboten dienden te worden opgeblazen, ingepakt etc.. Door deze prijsverhoging worden de polyester boten aan alle vissers ter beschikking gesteld (1 boot per losse visser of koppel en 2 boten voor  3 vissers) en kan er sneller in- en uitgeladen worden. Gecombineerd met een grotere veiligheid op het water én verlaagd risico op bacteriële verspreiding is het een keuze die we vanuit The Carp Specialist van harte toejuichen!”

Graag nodigen we u vanuit The Carp Specialist dan ook graag uit om voor 1 mei uw reservering te plaatsen voor Lac de Villedon om zo te profiteren van de lagere prijs… u bespaart maar liefst € 75,- per visser. Deze lagere prijs geldt voor boekingen voor het 2015 t/m 2018-seizoen, u kunt uw favoriete stekken desgewenst dus ook alvast voor de komende seizoenen vastleggen. Op de detailpagina van Lac de Villedon vindt u de actuele beschikbaarheid en kunt u eenvoudig reserveren. We zijn u vanuit The Carp Specialist erg graag van dienst!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.