Profiteer van 15% korting op de vernieuwde zunnebeld.nl

Profiteer van 15% korting op de vernieuwde zunnebeld.nl

Het heeft een hoop bloed, zweet en tranen gekost maar eindelijk is het dan zover. Onze nieuwe website staat online. Nu weten we dat onze huidige website nog helemaal niet zo oud was, maar de techniek staat niet stil en dus gaan ook wij hierin mee. Wij willen het voor onze klanten namelijk zo gemakkelijk mogelijk maken.

Profiteer 7 dagen lang van onze feestelijke korting

Wat is er allemaal veranderd?

We hebben goed gekeken (en geluisterd) naar wat onze klanten van ons vinden. Wij stellen je mening namelijk erg op prijs en willen onze winkel perfect afstemmen op onze klanten. Alle feedback hebben we meegenomen naar de tekentafel en een nieuwe Zunnebeld.nl was geboren.

Zunnebeld.nl heeft een aantal hele handige aanpassingen gekregen. Om te beginnen is onze nieuwe webshop nu perfect te gebruiken op alle mobiele apparaten. Grotere knoppen en een duidelijke structuur zorgen voor een prettige manier van shoppen. Ook past onze winkel zich nu automatisch aan aan jouw apparaat. Of dit nu gaat om je tablet, smartphone of laptop.

Zunnebeld.nl in een nieuw jasje

De vormgeving is ruimer opgezet zonder het oude, vertrouwde karakter van onze winkel te verliezen. Hierdoor komt ons brede assortiment nog beter tot zijn recht en krijgt ieder product de aandacht die het verdient.

Ook op je smartphone heel gebruiksvriendelijk

15% Feestelijke Korting op alles!

Wij zijn blij met onze nieuwe webshop en geven daarom een feestje. Op feestjes is het de gewoonte dat er wordt getrakteerd en dus geeft zunnebeld.nl maar liefst 15% korting op ons gehele assortiment! Dus alles wat je bij ons in de webshop vindt, koop je met 15% korting. En was het product al afgeprijsd, dan ontvang je deze korting bovenop de korting!

Overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk

Zelfs wanneer wij een product even niet op voorraad hebben, bestellen wij het tegen dezelfde korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

Ons feestje loopt t/m donderdag 14 januari 2016. Feest met ons mee op www.zunnebeld.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.