Q&A met Originals frontman Martin Post

Q&A met Originals frontman Martin Post

De nieuwe Nederlandse aasfirma Originals organiseert aanstaande dinsdag een live Question & Answer met frontman Martin Post. Goed aas wordt door juist gebruik namelijk nog beter! Heb je vragen over de producten van Originals? Bijvoorbeeld welke boilie je het beste kunt gebruiken op jouw water? Hoe kun je de Amino Bait Boosters het beste gebruiken of heb je vragen over de meerwaarde van een High Concentrated Amino Trigger? Martin zal al deze vragen tijdens een Live chat beantwoorden.


Martin heeft meer dan 75 Frankrijktrips achter de rug en geeft je graag tips om zelf succesvol te zijn

Vragen over rigs, voorvoeren of over hoe je een water het beste kunt aanpakken zijn ook van harte welkom. Martin heeft ervaring op de meest uiteenlopende wateren dus de kans is groot dat hij je een goede tip kan geven om je in je visserij een stapje voorwaarts te helpen. Zelfs vragen over je visserij in bijvoorbeeld Frankrijk zijn welkom. Met meer dan 75 Frankrijktrips weet Martin alles over bijvoorbeeld het verkrijgen van vergunningen, aaskeuzes of het bevissen van bergmeren en rivieren. Een gouden tip ligt dus in het verschiet.. Stel je vraag en je ontvangt binnen enkele minuten een antwoord van Martin.


Wil jij weten hoe je de producten van Originals het beste kunt inzetten in je visserij?

Wanneer: Dinsdag 2 augustus van 16.00 tot 21.00
Waar: Facebook & de Chat op de site van Originals
Waarom: Tips & Tricks voor nog meer vangsten


Surf op dinsdag 2 augustus naar de website of Facebookpagina van Originals en stel je vragen aan Martin

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.