Scope Black Ops Buzz Bars en Banksticks

Scope Black Ops Buzz Bars en Banksticks

De Scope range van Nash heeft zich de laatste jaren bewezen als een uitermate praktische en oerdegelijke productlijn. Naast de populaire hengels en luggage zijn er nu ook gave buzzerbars en banksticks in de serie opgenomen. En ook die zijn van de uitmuntende kwaliteit die je van Nash gewend bent. We kijken vandaag naar de Scope Black Ops Buzz Bars en Banksticks.

Scope Black Ops Carbon Buzz Bars

De nieuwe Buzz Bars zien er niet alleen supervet uit, ze zijn ook nog eens zeer praktisch. Deze lichtgewicht buzzerbars zijn ideaal voor de mobiele visser en hebben een stoere 1K carbon buitenlaag die naadloos aansluit bij de Scope Black Ops hengels. Door de stevige aluminium aansluitingen ben je er van verzekerd dat ze goed vast zitten en niet zullen gaan bewegen. De Buzz Bars zijn tevens voorzien van een robuuste rubberen ring om een optimale aansluiting met de banksticks te garanderen.

De Scope Black Ops Buzz Bars zijn verkrijgbaar in 2 en 3-hengel versie
De Scope Black Ops Buzz Bars zijn verkrijgbaar in 2 en 3-hengel versie

De Scope Black Ops Carbon Buzz Bars zijn verkrijgbaar in 2 en 3-hengel uitvoeringen en zowel in een smalle als een wijde versie. Hierdoor zijn de Buzz Bars geschikt voor elke molen en ook voor de echte tackle tarts onder ons.

Scope Black Ops Carbon Banksticks

Ook de Scope Black Ops Carbon Banksticks zijn voorzien van een 1K carbon buitenlaag en zijn zeer stevig. Met een duurzaam draaisysteem is de bankstick in hoogte te verstellen en stevig vast te zetten. Geen schroeven of hendeltjes dus. Aan de binnenzijde is de bankstick aan één zijde plat afgewerkt, waardoor hij niet ongewenst zal gaan draaien. Een ander handig detail is dat er aan de binnenkant een scherpe punt zit waarmee je eenvoudig een gaatje kunt maken in de grond. Met name bij een harde ondergrond zal je er hiermee voor zorgen dat de bankstick zelf een stuk makkelijker in de grond te drukken valt.

De Scope Black Ops Carbon Bansticks zijn verkrijgbaar in drie lengtes: 20, 30 en 40 centimeter.


De Scope Black Ops Banksticks zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een gave look

Bekijk de productvideo
Om je een nog beter beeld te geven van de Scope Black Ops Buzz Bars en Banksticks raad ik je aan om het onderstaande filmpje te bekijken.

De Scope Black Ops Buzz Bars en Banksticks zijn nu verkrijgbaar bij jouw lokale Nash dealer.

www.nashtackle.co.uk

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.