Seizoensaftrap Tacklebox

Seizoensaftrap Tacklebox

Zaterdag 3 maart viert de populaire karperspeciaalzaak Tacklebox haar 5-jarig bestaan. De jaarlijkse seizoensaftrap is inmiddels een begrip in karperland en ook dit jaar is iedereen van harte welkom tijdens deze fantastische dag in Beilen. Samen met tientallen groothandels presenteert De Tacklebox deze dag allerlei nieuwe producten en consultants van groothandels en bekende vissers beantwoorden al je vragen om je verder te helpen in je visserij.

Pieter van der werfhorst Koen Koops

Pieter van der Werfhorst en Koen Koops weten alles over de nieuwste Rigs. Tijdens de seizoensaftrap op 3 maart zijn ze aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Namens Strategy Carp zijn Koen Koops en Pieter v/d Werfhorst aanwezig. Deze mannen weten alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van rigs. Arjen Uijbeijerse zal namens Solar aanwezig zijn en hij geeft je tekst en uitleg over zijn succesvolle visserij op Rainbow Lake. Michiel Pilaar is namens KWO aanwezig en ook de bootvissers Arjan Verkoelen, Bertus Dijk en Wytze Tjoelker staan buiten met hun grote karperboten! Daarnaast zijn aanwezig Jeroen Flokstra (Ridgemonkey), MTC Baits, Ryan Offereins (DTB Freezers) John Cayers en Caro Carpels (PB Products/Nash) Gijs Wijnholts (Sportex) Cor Hendrik (Pearl Boats) etc. etc. Daarnaast zal er deze week nog een speciale verrassing worden gepresenteerd, waarover later meer!

Arjen UijtbeijerseSolarman, Rainbowspecialist en bakkenvanger Arjen Uijtbeijerse vertelt je alles over het vissen in obstakelrijke wateren. Deze man heeft heel wat te vertellen.

Uiteraard zal ook de traditionele hamburgerkraam niet ontbreken. En omdat het zaterdag 3 maart waarschijnlijk erg fris zal zijn hebben de mannen dit jaar meer hamburgers ingekocht dan ooit te voren. Ow ja, en om de seizoenaftrap nog mooier te maken: je ontvangt maar liefst 20% korting op het hele assortiment*.

Arjan VerkoelenDe bootspecialisten Arjan Verkoelen, Bertus Dijk en Wytze Tjoelker zijn uiteraard ook weer aanwezig met hun karperboten!

Martin Post, Harnold Kikkert, Matthijs van Halm en de rest van het Tacklebox team verwelkomen jou op 3 maart graag in Beilen. De koffie zal klaar staan, bekende vissers zijn er in overvloed en op het hele assortiment scoor je dus maar liefst 20% korting! Kortom: zet 3 maart in je agenda.

Waar: De Tacklebox Beilen
Wanneer: Zaterdag 3 maart

pilaarPilaar is natuurlijk ook aanwezig. Niet te missen en altijd in voor een goede grap!

Online profiteer je ook!

Online profiteer je maar liefst 3 dagen lang van 20% korting op het hele assortiment. Sla je slag op vrijdag 2 maart, zaterdag 3 maart en zondag 4 maart in de webshop van De Tacklebox

*uitgezonderd bestaande aanbiedingen en niet in combinatie met kortingscodes.

Martin PostMartin, Harnold, Matthijs en de rest van het Tackleboxteam zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Zorg dat je er op 3 maart niets mist en profiteer van 20% korting!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.