Snertdagen bij De Tacklebox

Snertdagen bij De Tacklebox

Aankomend weekend organiseert De Tacklebox de jaarlijkse snertdagen. Deze dagen staan in het teken van gezelligheid, even lekker bijkletsen met karpervrienden onder het genot van een kop snert en maar liefst 20% korting op het gehele assortiment.

20% korting tijdens de snertdagen
De snertdagen van De Tacklebox komen er weer aan! Profiteer hiervan!

Martin, Harnold, Matthijs, Leon en Thom staan deze dagen voor je klaar en ze helpen je graag om de juiste keuze te maken zodat je maximaal kunt profiteren van deze vette korting.

De korting van maar liefst 20% is geldig voor alle merken. Ben je nog op zoek naar een fijn warmtepak van bijvoorbeeld Trakker, warme laarzen van Vass of Skee-tex, een stoer setje Singlezz van Korda of ben je toe aan een nieuwe slaapzak, een vette tent, nieuwe beetverklikkers van Fox of Delkim of wil je nog even goedkoop een paar Sportex hengels of Shimano molens kopen? Sla dan tijden de snertdagen je slag!

De tacklebox in beilen
Volop gezelligheid onder het genot van een kop snert en 20% korting op alles

Wanneer: In de winkel op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober. Online van vrijdag 28 oktober tot zondag 30 oktober.

Adres: Linthorsthomanweg 19, Beilen
Website: www.detacklebox.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.