Sta jij al op Pole Position voor Carp 2016?

Sta jij al op Pole Position voor Carp 2016?

Aankomend weekend is het zover; de 'Season's Kick-off' op Carp Zwolle 2016'! Op 29, 30 en 31 januari is Strategy prominent aanwezig zodat jij in 2016 genadeloos achter de karpers aan kan gaan! Strategy heeft een aantal innovatieve producten op de markt gebracht waarmee je jouw seizoen goed van start zult laten gaan! Ligt jouw rig al op Pole Position?


Stand 421 is 'the place to be' tijdens de Carp 2016

Strategy Stamina Strip-!T

STAMINA is inmiddels een begrip als het gaat om onderlijnmateriaal en STAMINA STRIP-!T zal dit zeker gaan versterken. Dit onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating. Ondanks de sterkte van de coating is deze met behulp van de SMARTTool eenvoudig te strippen. De coating zorgt ervoor dat zelfs tijdens extreme worpen de onderlijn niet in de waar raakt. Daarbij brengt het semi-stijve materiaal de rig altijd weer effectief in positie; ideaal als je last hebt van kreeft of dwergmeerval. Tevens is de kern uiterst soepel en bezit het dezelfde matte kleur. STAMINA STRIP iT is dé must-have voor 2016!


Dit onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating!

Strategy Baits Fluo Pop-ups

Op CARP Zwolle lanceert Strategy Baits haar spectaculaire nieuwe Fluo Pop-up-range bestaande uit 3 series: ‘Irresistible Seafood’, ‘The ’n Butyrics’ en de ‘Seductive Thrill’.


Unieke identiteit, smaak en geur...

Elke serie heeft zijn eigen unieke identiteit, smaak en geur. De combinatie van attractoren, oliën en flavour creëren een onweerstaanbare signaalwerking. De felle fluokleuren zorgen voor een niet te missen visuele prikkel. Daarnaast bezitten deze pop-ups een extreem hoog drijfvermogen (>48h), waardoor ze uiterst geschikt zijn voor het vissen met alle pop-up-, chod- en/of snowman-presentaties. Verkrijgbaar in 12&16mm en 20mm.

Strategy Shot On The Hook

De shot on the hook is een hot item. Met deze handige kant-en-klare en innovatieve versie van Strategy is het maken van een scherpe rig een eitje!


Het maken van een scherpe rig is nu een eitje!

De rubbertjes zijn eenvoudig op de meest gangbare haakmaten (haakmaat 2 t/m 10) te schuiven. Je kunt zelf bepalen welk gewicht loodhagel je erop zet. Zelfs met de meest extreme worpen zal de Shot niet verschuiven!

Tungsten Putty Holder

Een eenvoudig en vooral innovatief product is de Strategy Tungsten Putty Holder. Ze zijn gemakkelijk op je onderlijn te schuiven. Met een klein beetje putty vul je de holder.


Je rig wordt zo een stuk effectiever!

Je rig ligt nu mooi ‘pinned down’ op de bodem en je creëert een contragewicht. Hierdoor komt de haak beter in de juiste prikpositie. Je rig wordt zo een stuk effectiever! Door de ribbeltjes in de holder blijft de putty erg goed zitten en zelfs tijdens de dril verlies je de putty niet.

Strategy QC- Stiff Link Sleeve Protect Swivel

Deze speciaal ontworpen ring-swivel met quick-change clip, heeft met de ring een extra schakel gecreëerd. Dit zorgt voor veel meer bewegingsvrijheid van je rig. Door gebruik te maken van deze quick-change clip ben je in staat om snel van onderlijn te verwisselen.


Nooit meer een gescheurde anti-tangle sleeve.

Het innovatieve aan deze swivel is dat we het uiteinde van het haakje waar de onderlijn ingehaakt wordt, niet naar boven staat gericht, maar juist naar onderen. Op deze manier kun je de anti-tangle sleeve eenvoudiger erop en ervan af schuiven zonder dat deze kapot scheurt.

De nieuwe legende: Strategy X’R2

De X-Ray is een legende als het gaat om betrouwbare, state-of-the-art karperhengels en het was weer een uitdaging om deze status te overtreffen... en het is gelukt. De beste materialen en componenten zijn naadloos op elkaar afgestemd en in de gloednieuwe X’R2 gegoten, een serie met sublieme dril- en werpeigenschappen, afgebouwd met Fuji-geleideogen, -reelhouder en een high-density EVA grip voor maximale controle over de vis.


Voel de actie van de X'R2 op stand nr. 421

Strategy Baits Liquids

De nieuwe Strategy Baits Liquids zijn op basis van verse en natuurlijke ingrediënten. Elke aassoort kun je eenvoudig extra attractief maken met deze liquids. Of het nou boilies, particles of groundbaits zijn, met de Strategy Baits Liquids creëer je niet alleen meer geur, maar vooral ook smaak!


Voel, proef & ruik de Liquids op de Strategy stand.

De jerrycan is superhandig voor het soaken van je aas, echter zijn deze liquids ook uitermate geschikt om te gebruiken in je basismix als additief of als eetlustopwekker. De Liquids worden in 1 liter jerrycans geleverd en zijn verkrijgbaar in 10 verschillende smaken.

Strategy Carp Magazine

Het gloednieuwe Strategy Carp magazine is dit jaar weer gratis af te halen op de Strategy-stand (nr. 421). Het staat weer bomvol met nieuwe, leuke en leerzame artikelen!

Zo neemt Koen je mee door het woud van lijnen, beleef je met Pieter zijn droomsessie, vertellen Kees en Ruud je veel interessante feiten over de samenstelling van boilies en met 52 pagina’s is er nog heel veel meer leesplezier! Mis jouw exemplaar niet, want OP = OP.

Lezingen

Tijdens Carp Zwolle 2016 zullen Pieter van de Werfhorst en Koen Koops op de stand van Strategy (nr. 421) 2 keer per dag een korte, maar zeer spectaculaire en uitermate leerzame lezing verzorgen.

 

In deze lezing geven zij een helder beeld van de wijze waarop zij hun rigs in ‘pole position’ zetten door een aantal eenvoudige, maar uiterst effectieve rig-aanpassingen. Jullie krijgen inzicht in de wijze waarop deze twee ervaren karperjunks uit de stal van Strategy hun expertise bundelen en deze omzetten in unieke en echt innovatieve producten. Zorg dat je erbij bent op vrijdag en zaterdag om 10:45 uur & 12:45 uur en op zondag om 12:45 en 14:30 en sta in pole position op de stand van Strategy.

We zien je graag in Zwolle op stand 421!
Team Strategy

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.