Strategy Baits Yello’ Crab & Krillminol boilies

Strategy Baits Yello’ Crab & Krillminol boilies

Begin vorig jaar zijn we begonnen met het ontwikkelen van de Yello’ Crab & Krillminol boilie, een nieuwe smaak binnen de High Concentreted Range. Het doel was een een vismeelboilie met een uniek karakter en een grove structuur, een boilie die zich onderscheidt van de standaard vismeelboilies. Hij moet ideaal zijn voor voercampagnes, maar en ook instant uitstekend inzetbaar zijn.

Yellow 1

Lekkere bol om mee te voeren, maar instant ook zeker niet te onderschatten!

De boilie is samengesteld uit verschillende soorten vismeel waaronder LT-vismeel en het onweerstaanbare Krillmeel. Om de boilie extra smaak mee te geven is er niet alleen zout toegevoegd, maar ook diverse andere kruiden en specerijen, zoals krill- en leverextract.

Een flinke hoeveelheid Krillminol-liquid en de flavourcombinatie van alom bewezen smaken zoals de Smoked Salmon en de enige echte Octopus Squid geven de boilie zijn unieke karakter. Door er ook nog eens birdfood aan toe te voegen krijgt de Yello’Crab & Krillminol een open structuur en kunnen alle attractoren beter uitlekken.

Yellow 2

De boilie heeft een open structuur

Tips

Probeer eens verschillende haakaasvormen: hele, halve, een schijfje boilie of bijvoorbeeld de Hook Bait Sticks. Vooral met de Hook Bait Sticks heb ik erg goede resultaten behaald. Je bepaalt zelf de lengte en het formaat van je haakaas. De sterk afwijkende vorm geeft direct vertrouwen en in de praktijk merkte ik dat de hook sticks, mits goed aangeboden, een veel betere inhaking bieden; langwerpig aas stuurt de haak namelijk beter richting onderlip. Kortom, alleen maar voordelen.

Yellow 3

Met de Hook Bait Sticks heb ik erg goede resultaten behaald

Ook afwijkend van de normale ronde pop-ups zijn de Dumbbell Fluo Pop-ups. Ze worden in verschillende felle kleuren in een potje geleverd. Je hoeft dus niet meerdere potjes te kopen. Leverbaar in 12mm en 16mm. 

Yellow 4

Fluo Dumbbell Pop-ups in Multi-color, ideaal

Ik ben een echte liefhebber van soaken. Meestal zet ik mijn aas 24 uur van te voren in de High Concentrated Krillminol. Dit geeft je aas een extra boost aan attractie mee. De hoge kwaliteit Krillminolconcentraat geeft elk type aas net dat beetje extra. Krillminol is donker van kleur, heeft een volle, zoutige smaak en is rijk aan wateroplosbare aminozuren. Zo gauw je de dop opent, ruik je een sterke en smaakvolle geur. Naast de attractieve waarde heeft Krillminol ook een conserverende werking. Je kunt dus ook prima je freezer baits soaken in de Krillminol; zo zullen ze minder snel schimmelen. En bovenal is het ook nog eens een echte stimulator! Zeer effectief en het hele jaar te gebruiken. Wordt geleverd in een handige 500ml spuitflacon.

Yellow 5

De spuitflacon voorkomt gesmeer en je geeft je aas eenvoudig een extra boost mee

Ik heb vorig jaar met de Yello’Crab & Krillminol goed tot zeer goed gevangen. Ik ben dan ook zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat en kan je deze boilie van harte aanbevelen. Succes en vang ze!

Yellow 6

Deze ging voor de bijl met een gesoakte Hook-Stick

• Voor meer informatie over de Strategy Baits Yello’Crab & Krillminol Boilies, klik hier.
• Het gehele assortiment zien? Klik hier.

Auteur: Saron Debets

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.