Strategy groots aanwezig op Maurik!

Strategy groots aanwezig op Maurik!

Zaterdag 5 en zondag 6 september is het 50.000m2 grote Recreatiepark Eiland van Maurik wederom het toneel voor het grootste en meest spectaculaire outdoor hengelsportevent van de BeNeLux. Strategy is uiteraard weer van de partij om onder andere het nieuwe pakket voor 2016 te presenteren. Ook op het gebied van de karpervisserij kunnen we u met trots melden dat we weer veel nieuwe producten aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. Hieronder volgt alvast een kleine opsomming van een aantal nieuwe, maar vooral spectaculaire items.

Strategy X’R2

De X-Ray is een legende als het gaat over betrouwbare, state-of-the-art karperhengels en het was weer een uitdaging om deze status te overtreffen... maar het is gelukt. De beste materialen en componenten zijn naadloos op elkaar afgestemd en in de gloednieuwe X’R2 gegoten, een serie met sublieme dril- en werpeigenschappen, afgebouwd met Fuji-geleideogen, -reelhouder en een high-density EVA grip voor maximale controle over de vis. De elegante uitstraling heeft hij niet in de laatste plaats te danken aan het special Hi-Modulus Mirror Carbon, maar ook door de slanke afbouw. Dit speciale carbon creëert een zeer bijzonder effect en straalt absolute klasse en elegantie uit.

Spro Hof 16 002

De nieuwe legende in de Strategy range

Strategy Baits Liquids

De liquids zijn op basis van verse en natuurlijke ingrediënten en je maakt er elke aassoort extra attractief mee. Of het nou boilies, particles of groundbaits zijn, met de Strategy Baits Liquids creëer je niet alleen meer geur, maar vooral ook smaak! De 1000ml  jerrycan is superhandig voor het soaken van je aas. De liquids zijn ook uitermate geschikt om te gebruiken in je basismix als additief of als eetlustopwekker. Verkrijgbaar in de smaken Liver, Shellfish, Salminol, Krill, Robin Red, Green Lipped Mussel, Corn Steep ‘n Butyric, Salmon Oil, Pineapple X en Mulberry Florentine.

Spro Hof 16 003

Dat gaat komend seizoen helemaal goedkomen..

Strategy Tiger Nuts

Met de nieuwe Strategy Pop-Up Tiger Nuts is het nóg eenvoudiger om van je tijgernoot letterlijk en figuurlijk een toptijger te maken. De Pop-Up-tijgers zien er zeer natuurgetrouw uit, zowel qua grootte als structuur en het drijfvermogen is dermate goed dat ze ook perfect voor een pop-up- en een snowman-presentatie gebruikt kunnen worden. De Strategy Pop-Up Tigers komen per 12 stuks op een rekje in de kleuren naturel en de vier meest voorkomende fluokleuren pink, orange, yellow en purple. Tevens is de hele serie ook verkrijgbaar in een Strategy Pop-up Peanuts uitvoering!

Spro Hof 16 004

Toptijgers.

Strategy Stamina Strip-!T

Onder een grote groep vissers is er een groeiende vraag ontstaan naar gecoat onderlijnmateriaal en daarom stelt Strategy nu met trots aan je voor: STAMINA STRIP-!T. STAMINA is inmiddels een begrip als het gaat onderlijnmateriaal en STAMINA STRIP-!T zal dit zeker gaan versterken. Dit gecoate onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating. Ondanks de sterkte van de coating is deze met behulp van de SMARTTool eenvoudig te strippen.

Spro Hof 16 005

Eenvoudig strippen met de SMARTTool.

De coating zorgt ervoor dat zelfs tijdens extreme worpen de onderlijn niet in de waar raakt. Daarbij brengt het semi-stijve materiaal de rig altijd weer effectief in positie; ideaal als je last hebt van kreeft of dwergmeerval. De kern is uiterst soepel en bezit dezelfde matte kleur. STAMINA STRIP iT is voor 2016 dé must-have.

Spro Hof 16 006

Dé must-have voor 2016

Strategy Legend Fold-System

Een hoogwaardig karpernet met een speciaal ontwikkeld Block Folding System waardoor het net eenvoudig in en uit te klappen is. De 1-delige steel is voorzien van een speciale anti-slip coating wat het scheppen van de vis vergemakkelijkt. De fijnmazige mesh zorgt ervoor dat de rug- en anaalvin minder snel vast komen te zitten. Daarnaast zijn de stevige netarmen voorzien van een speciaal foam zodat het blijft drijven. De hoeken van het net hebben een extra verstevigde band wat de duurzaamheid verhoogt. Een zeer vis- en gebruiksvriendelijk schepnet.

Spro Hof 16 007

Bijzonder vriendelijk voor vis en visser.

Strategy Carbon Hardware

De nieuwste lichtgewicht Strategy banksticks en buzzerbars, uitgevoerd in een prachtige carbonlook. Ware blikvangers als het gaat om de Engelse ‘Tarty’ look. De hele range is afgewerkt met een krasbestendige coating en de mat zwarte elementen maken het geheel compleet!

Spro Hof 16 008

De gave nieuwe Carbon Bankware van Strategy

Strategy Aluminium Throwing Sticks

Deze mooie, lichtgewicht aluminium werppijp heeft een strak en modern design. In zwart uitgevoerd en voorzien van een robuust handvat. Leverbaar in drie verschillende (22mm, 25mm en 32mm) diameters. 

Spro Hof 16 009

De nieuwe Throwing Sticks zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Strategy Tungsten Putty Holder

Een prachtig, maar vooral innovatief product is de Strategy Tungsten Putty Holder. Ze zijn eenvoudig op je onderlijn te schuiven. Met een klein beetje putty vul je de holder. Je rig ligt nu mooi ‘pinned down’ op de bodem en je creëert een contragewicht. Hierdoor komt de haak beter in de juiste prik positie. Je rig wordt zo een stuk effectiever! Door de ribbeltjes in de holder blijft de putty erg goed zitten en zelfs tijdens de dril verlies je de putty niet!

Spro Hof 16 010

Gemak dient de mens!

Strategy Shot On The Hook

De shot on the hook is een hot item. Met deze handige kant en klare Strategy Shot On The Hook Rubbers is het maken van een scherpe rig een eitje! De rubbertjes zijn eenvoudig op de meest gangbare haakmaten ( haakmaat 2 t/m 10) te schuiven. Je kunt zelf bepalen welk gewicht loodhagel je erop zet.

Spro Hof 16 011

De nieuwe Shot on the Hook Rubbers

Strategy Consultants Pieter van de Werfhorst en Saron Debets laten je graag alle bovenstaande nieuwe producten in de praktijk zien en geven je uiteraard meer uitleg als je dat wilt. Zij zijn beide dagen aanwezig zijn om al je karpervragen te beantwoorden.

Wij begroeten je graag komend weekend op de Outdoor Fair te Maurik!

Team Strategy

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.