Strategy weer van de partij op de Hengelsport- en Botenbeurs

Strategy weer van de partij op de Hengelsport- en Botenbeurs

Vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november pakt Strategy weer flink uit op een van de grootste hengelsportbeurzen van Europa. We kijken ernaar uit om je de nieuwste producten voor 2016 te presenteren.

Afb1 1000

Ruim 200 vierkante meter aan nieuwigheden

We kunnen je met trots melden dat we weer veel nieuwe producten aan ons gamma hebben toegevoegd. Om alvast een indruk te krijgen volgt hieronder een sneak-peek van een aantal bijzonder innovatieve producten.

Strategy X’R2

De X-Ray is een legende als het gaat over betrouwbare, state-of-the-art karperhengels en het was weer een uitdaging om deze status te overtreffen... maar het is gelukt. De beste materialen en componenten zijn naadloos op elkaar afgestemd en in de gloednieuwe X’R2 gegoten, een serie met sublieme dril- en werpeigenschappen, afgebouwd met Fuji-geleideogen, -reelhouder en een high-density EVA grip voor maximale controle over de vis. 

Strategypers 2 1000

De parabolische actie van de X’R2 is fenomenaal

De elegante uitstraling heeft hij niet in de laatste plaats te danken aan het special Hi-Modulus Mirror Carbon, maar ook door de slanke afbouw. Dit speciale carbon creëert een zeer bijzonder effect en straalt absolute klasse en elegantie uit. 

Strategypers 3 1000

Een nieuwe legende in de Strategy-range

Strategy Baits Liquids

De liquids zijn op basis van verse en natuurlijke ingrediënten en je maakt er elke aassoort extra attractief mee. Of het nou boilies, particles of groundbaits zijn, met de Strategy Baits Liquids creëer je niet alleen meer geur, maar vooral ook smaak!

Afb4 1000

Dat gaat komend seizoen helemaal goedkomen

De 1000ml jerrycan is superhandig voor het soaken van je aas. De liquids zijn ook uitermate geschikt om te gebruiken in je basismix als additief of als eetlustopwekker. Verkrijgbaar in de smaken Liver, Shellfish, Salminol, Krill, Robin Red, Green Lipped Mussel, Corn Steep ‘n Butyric, Salmon Oil, Pineapple X en Mulberry Florentine.

Extreme Heavy Flex Leaders

Hét nieuwste, zeer zware leadermateriaal binnen de Strategy end-tackle range. Dankzij de unieke materiaalcombinatie van materialen heeft de Extreme Heavy Flex een hoger soortelijke gewicht dan andere unleaded leaders. Met het behoud van de soepele eigenschappen zal deze de contouren van de bodem haast naadloos volgen. Door middel van de zorgvuldig geselecteerde kleurcombinaties heb je een perfecte, dressuurdoorbrekende bodem-match.

Strategypers 5 1000

Extra zwaar, extra soepel, dressuurdoorbrekend

Strategy Power Thermal Suit

Het Strategy Power Thermal Suit biedt je alle bescherming tegen alle weersinvloeden. Vissen met regen, wind of extreme kou is geen enkel probleem meer. Dankzij de nylon Taslon buitenzijde en waterdichte ritsen blijft je lekker droog. In combinatie met de dikke polyester voering is het pak ook nog eens heerlijk warm. Met het Power Thermal Suit vis je comfortabel de koude maanden door.

Strategypers 6 1000

Comfortabel de winter door met de Power Thermal Suit

Strategy Stamina Strip-!T

Onder een grote groep vissers is er een groeiende vraag ontstaan naar gecoat onderlijnmateriaal en daarom stelt Strategy nu met trots aan je voor: STAMINA STRIP-!T. STAMINA is inmiddels een begrip als het gaat onderlijnmateriaal en STAMINA STRIP-!T zal dit zeker gaan versterken. Dit gecoate onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating. Ondanks de sterkte van de coating is deze met behulp van de SMARTTool eenvoudig te strippen.

Strategypers 7 1000

Eenvoudig strippen met de SMARTTool

De coating zorgt ervoor dat zelfs tijdens extreme worpen de onderlijn niet in de waar raakt. Daarbij brengt het semi-stijve materiaal je rig altijd weer effectief in positie; ideaal als je last hebt van kreeft of dwergmeerval. De kern is uiterst soepel en bezit dezelfde matte kleur. STAMINA STRIP-!T is voor 2016 dé must-have.

Strategypers 8 1000

Dé must-have voor 2016

Strategy Legend Fold-System

Een hoogwaardig karpernet met een speciaal ontwikkeld Block Folding System waardoor het net eenvoudig in en uit te klappen is. De 1-delige steel is voorzien van een speciale anti-slip coating wat het scheppen van de vis vergemakkelijkt. Het fijnmazige mesh-materiaal zorgt ervoor dat de rug- en anaalvin minder snel vast komen te zitten. Daarnaast zijn de stevige netarmen voorzien van een speciaal foam zodat het blijft drijven. De hoeken van het net hebben een extra verstevigde band wat de duurzaamheid verhoogt. Een zeer vis- en gebruiksvriendelijk schepnet.

Strategypers 9 1000

Bijzonder vriendelijk voor vis en visser

Strategy Quick change stiff link sleeve swivel

Met de komst van diverse quick change swivels is het verwisselen van een onderlijn een koud kunstje geworden. Wij hebben een quick change swivel ontwikkeld met een extra ring. Aan deze ring zit het haakje, waarover de lus van je rig geschoven wordt. Bovendien is het haakje dat aan deze swivel gekoppeld is volledig uniek! Nadat de rig gemonteerd is en de anti-tangle sleeve over het haakje geschoven is, kan de anti-tangle sleeve zonder kapotgetrokken te worden, weer van het haakje af worden geschoven.

Strategypers 10 1000

Het unieke haakje voorkomt scheurende anti-tangle sleeves

Strategy Aluminium Throwing Sticks

Deze mooie, lichtgewicht aluminium werppijp heeft een strak en modern design. In zwart uitgevoerd en voorzien van een robuust handvat. Leverbaar in drie verschillende (22mm, 25mm en 32mm) diameters.  

Strategypers 11 1000

Leverbaar indrie verschillende diameters

Strategy Tungsten Putty Holder

Een prachtig, maar vooral innovatief product is de Strategy Tungsten Putty Holder. Ze zijn eenvoudig op je onderlijn te schuiven. Met een klein beetje putty vul je de Putty Holder. Je rig ligt nu mooi ‘pinned down’ op de bodem en je creëert een contragewicht waardoor de haak sneller in prikpositie komt. Je rig wordt zo een stuk effectiever! Door de ribbeltjes in de Holder blijft de putty erg goed zitten en zelfs tijdens de dril verlies je de putty niet!

Strategypers 12 1000

Dankzij het contragewicht zal je rig sneller haken

Strategy Shot On The Hook

De shot on the hook is een hot item. Met deze handige, kant-en-klare Strategy Shot On The Hook Rubbers is het maken van een scherpe rig een eitje. De rubbertjes zijn eenvoudig op de meest gangbare haakmaten ( haakmaat 2 t/m 10) te schuiven. Je kunt zelf bepalen welk gewicht loodhagel je erop zet. 

Strategypers 13 1000

Zien hoe het werkt? Klik hier voor een demonstratie.

Tip’s & tricks

Strategy Consultant Koen Koops zal het hele weekend aanwezig zijn, Pieter van de Werfhorst op vrijdag en zaterdag en Saron Debets zal op vrijdag en zondag aanwezig zijn. Zij laten je graag alle bovenstaande nieuwe producten in de praktijk zien en geven je uiteraard meer uitleg als je dat wilt. 

Strategypers 14 1000

Wij spreken je graag komend weekend in Utrecht op de Hengelsport- & Botenbeurs!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.