Strategy verwelkomt Dennis Hellings

Strategy verwelkomt Dennis Hellings

Strategy heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier debet aan zijn. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid.

Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij een nieuwe Pro-Staffer in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Dennis Hellings.

Dennis is zeker geen onbekende in de karperwereld. We kennen hem als een zeer fanatieke, gedreven visser. Een echte liefhebber van de visserij op de rivieren en kanalen. Tevens is hij ook geregeld in het buitenland te vinden waar de grote watersystemen hem erg aanspreken.

We zijn er van overtuigd dat Dennis een zeer goede aanvulling is binnen ons team en we kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking!

Dennis aan het woord:

Mijn naam is Dennis Hellings, geboren en getogen in het Belgische Limburg. Vissen zit al sinds ik 5 jaar was in mijn bloed. Uiteraard ging ik toen met de vaste stok op witvis vissen, samen met mijn vader op de grensmaas. Waarschijnlijk is daar mijn liefde voor stromend water ontstaan, want mijn hart ligt bij de rivier en het kanaalvissen. In het buitenland kies ik dan weer voor grote watercomplexen, waar ik mijn hart kan ophalen met bootvissen. Wat mijn werk betreft ben ik eigenlijk al sinds jaar en dag werkzaam in de hengelsport. Sinds 4 jaar werk ik voor carp gear, een karperspeciaalzaak gelegen in Houthalen-Helchteren. Een ideale job om te combineren met het vissen zelf, daar ik om 10h ’s morgens pas hoef te beginnen! Mijn keuze om me bij het Strategy team te vervoegen was snel gemaakt na de vraag of ik hier interesse in had. De mensen die achter dit merk staan behoren tot de besten in hun vak. Innoveren en producten op de markt brengen die top zijn, daar staat Strategy voor de afgelopen jaren! Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen aan dit geheel, door mijn ervaringen met betrekking tot materialen en nieuwe producten, te delen met hun.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.