Strategy verwelkomt Mandy Zupansic

Strategy verwelkomt Mandy Zupansic

Strategy en Strategy Baits hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier debet aan zijn. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid.

Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij een nieuwe Pro-Staffer in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Mandy Zupansic.

Mandy is zeker geen onbekende in de karperwereld. We kennen haar als een zeer fanatieke, gedreven visser. Een echte liefhebster van de visserij op de rivieren en kanalen, waar ze ook nog eens zeer succesvol is getuige haar mooie vangsten die in de media voorbijkomen. Tevens is ze ook geregeld in het buitenland te vinden waar ze ook haar mannetje staat! Deze zeer energieke dame is bijna dagelijks aan het vissen en geniet samen met haar hond Kyra volop van het aan het water zijn.

Mandy Zupansic
Mandy Zupansic

We zijn er van overtuigd dat Mandy een zeer goede aanvulling is binnen ons team en we kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking!

Mandy aan het woord:

Mijn naam is Mandy Zupansic. Ik ben 28 lentes jong en woon al sinds mijn geboorte in het prachtige Limburgse land. Rivieren, kanalen, dressuurwateren of putten met een laag bestand aan vis zijn mijn ding. De eerste jaren dat ik op karper viste, deed ik dit veel op kleine putjes en ging ik af en toe naar Frankrijk. Maar de uitdaging van die kleine putjes was al snel verdwenen, en ik snakte naar meer en meer.

Dit jaar begon het riviervissen sterk te kriebelen. Elke keer als ik erlangs reed verbaasde ik mij over de enorme slok water. In maart heb ik de knoop doorgehakt en ben ik op uitnodiging mee naar de Maas gegaan. Stekken waarvan ik toen dacht dat het gekkenwerk was, zijn nu de normaalste zaak van de wereld. Muren van 8 meter hoog of op de stoep langs een drukke weg zitten met je tentje, het maakt me allemaal niets uit.

Met haar trouwe viervoeter Kyra is Mandy vrijwel dagelijks aan het water te vinden
Met haar trouwe viervoeter Kyra is Mandy vrijwel dagelijks aan het water te vinden

Het karpervirus heeft mij goed te pakken, want het vissen is gewoon niet meer weg te denken uit mijn leven. Ruim vijf nachten per week verblijf ik in weer en wind aan de waterkant om een van die dikke karpers te verschalken. De adrenaline die het riviervissen en de karpers je geven is gewoonweg niet normaal. Oersterke, grote dames zijn geen uitzondering op dit water en ik vang ze maar al te graag.

Aangezien ik al veelvuldig en naar volle tevredenheid gebruik maakte van sommige Strategy producten, zoals bijvoorbeeld de Stamina Ultra Sink, ben ik verheugd dat ik nu deel uit maak van het Strategy Pro-staff team. Ik kijk dan ook uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking!

Mandy Zupansic

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.