Super Sale Dagen - 21% korting op alles!

Super Sale Dagen - 21% korting op alles!

Traditiegetrouw opent Zunnebeld het seizoen met de ‘Super Sale Dagen’. Tijdens dit kortingsweekend scoor je 21% directe korting op het hele assortiment*. Met meer dan 22.500 hengelsport producten zit er altijd wel iets tussen waar jij naar op zoek bent!

28 Februari t/m 3 maart

4 Dagen lang profiteer je van deze vette korting op zunnebeld.nl en in de winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Deze korting is geldig op zowel de kleinste als de grootste merken. En hebben ze je favoriete product(en) even niet op voorraad? Geen probleem. Het wordt voor je besteld tegen dezelfde (21%) korting. Daar hebben ze bij Zunnebeld nooit moeilijk over gedaan.

De service van Zunnebeld

Zunnebeld is in Nederland uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels op het gebiedt van hengelsport. Ze leveren alles uit voorraad zodat je je bestelling (mits voor 16:00 besteld) de volgende werkdag al in huis. Bovendien worden bestellingen boven de 50 euro helemaal gratis verzonden. En ben je niet tevreden over je bestelling dan ontvang je binnen een week het hele aankoopbedrag terug op je rekening.

Bezoekers beoordelen Zunnebeld.nl met een gemiddelde van 4,8 uit 5 sterren. Iets waar ze erg trots op zijn. Service staat hoog in het vaandel.

Vragen over de Super Sale Dagen?

Heb jij nog iets te vragen over de kortingsdagen van Zunnebeld? Neem dan even contact met ze op via de onderstaande gegevens. Hun specialisten helpen je graag verder.

Hengelsport Zunnebeld
Van Karnebeekstraat 73,
8011 JD, Zwolle
Tel: ( 038 ) 421 58 97

Mail: info@zunnebeld.nl
Link: www.zunnebeld.nl

Het team van Zunnebeld 

  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, vaste lage prijs artikelen en TopDeals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 21% korting.

    Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot maximaal 10 dagen. Wij vragen hiervoor je begrip.
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.