Visuitzetting op Hattigny!

Visuitzetting op Hattigny!

Afgelopen zaterdag waren Thimon Dokter en Bas van Klaveren op bezoek bij Henri en zijn team op het Noord-Franse betaalwater Hattigny voor een visuitzetting. Een erg gezellige dag, waarbij we in totaal 36 karpers tot ruim 22kg (en 1 kleine koi) hebben opgehaald bij de lokale viskwekerij en uitgezet in het 20 hectare grootte water.

IMG_4468
IMG_4403
IMG_4452


Een uitstekende toevoeging aan het reeds aanwezige indrukwekkende bestand met topvissen tot ruim 28,5kg. Hattigny is één van de parels in het mooie assortiment betaalwateren van The Carp Specialist, en biedt een mooie omgeving, groot water, goede kans op actie... en dat in Noord-Frankrijk! 

Meer informatie vindt u uiteraard op de website van The Carp Specialist.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.