Binnenkort verkrijgbaar: Titan Hide

Binnenkort verkrijgbaar: Titan Hide

Na het wereldwijde succes van de gerestylde Titan serie heeft Kevin Nash nu de Titan Hide ontwikkeld. Bij de Titan Hide is gebruikgemaakt van hetzelfde principe van snel opzetten en een lichtgewicht frame als bij de Titan, maar de Hide is speciaal gemaakt voor maximale bescherming tijdens korte nachtjes en dagsessies. Met deze Titan afgeleide behoren de standaard ovale brolly's tot de verleden tijd! 

Een unieke styling zorgt ervoor dat de Titan Hide supersterk en ongelooflijk stabiel is, waarbij alleen stormpalen nodig zijn als het echt hard waait of wanneer je met een open Titan Hide vol in de wind staat. De vorm zorgt ervoor dat als de wind over de Hide gaat, de stabiliteit alleen maar beter wordt. Dit omdat er een downforce wordt gecreëerd die te vergelijken is zoals een F1 wagen die met hoge snelheden op het circuit wordt vastgedrukt. Gebogen stangen aan de voorzijde bieden een grotere bescherming voor de hardcore visser die liever met een open systeem wil vissen. Met de optie om er een voorkant in te ritsen om zo je materiaal te beschermen tegen de regen, maar deze kan ook weer mooi naar de zijkanten worden opgerold om een panoramisch uitzicht te creëren bij goed weer.

De Titan Hide - sneller, lichter en sterker dan ooit!
De Titan Hide - sneller, lichter en sterker dan ooit!

De Titan Hide is gemaakt van een 5000mm hydrostatisch PU- doek. De Hide vouwt zich op tot een verbluffende 112cm klein pakketje. Dankzij de vlakke achterkant biedt het de maximale beschikbare ruimte om iedere moderne bedchair of sleepsystem te plaatsen. Het gewicht is slechts 4,6 kg en met de optionele extra waterdichte voorkant weegt het in totaal maar 5 kilo. Ook is er een optioneel muggengaas infill panel, een HD-grondzeil, een winterskin voor extra comfort in de koudere maanden en stormpaal adapters die je snel kunt bevestigen aan de Titan Hide.

 

 

De Titan Hide is binnenkort verkrijgbaar bij jouw favoriete Nash dealer. 

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.