Nu verkrijgbaar: De Titan Hide XL

Nu verkrijgbaar: De Titan Hide XL

De extreem compacte en lichtgewicht Titan Hide sloeg vorig jaar in als een bom. De populariteit van deze Hide komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, want steeds meer vissers willen zo compact mogelijk op pad. Met slechts 4,6 kg en een transportlengte van 112 cm is de Hide dan ook de ideale bivvy voor korte sessies en visserij op de krappere stekjes. Voor wie ook compact op stap wil, maar wil beschikken over iets meer luxe en ruimte is er nu de Titan Hide XL. Deze grotere broer biedt meer ruimte, is hoger en voorzien van handige eigenschappen. Laten we hem even met je doorlopen.

De Hide XL is met zijn 6,2 kg nog steeds erg licht van gewicht en neemt ingepakt zo’n 130cm in beslag. Dat is dus iets langer en zwaarder dan de normale Hide, maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug.

Twee grote ventilatieroosters

De Hide XL is namelijk 152cm hoog en de luifel aan de voorkant is 130 centimeter hoog. Hierdoor hebben de langere vissers onder ons wat meer ruimte om te zitten en naar buiten te kunnen kijken. Verder is hij 280cm breed en 210cm diep, waardoor je ontzettend veel ruimte hebt binnen de tent. Dankzij de vlakke achterwand schuif je jouw bedchair helemaal naar achteren zodat je voor je bedchair ruimte hebt voor je tassen en zelfs nog droog kunt zitten op een stoeltje.

In het dak van de Hide XL vind je een uitneembaar condensatiedoek. De naam zegt het al, dit doek zorgt ervoor dat je geen hinder meer zult hebben van condensvorming bij vochtige nachten en ochtenden. Dit doek kan je gewoon laten zitten als je de bivvy inpakt na je sessie. In de achterwand zitten ook twee grote ventilatiegaten van mesh voor een optimale luchtdoorvoer. Zo kan je heerlijk genieten van een fris briesje of de warmte uit je bivvy laten ontsnappen bij heet weer. Voorop de Hide XL zitten twee strips om hengels vast te kunnen zetten en vanzelfsprekend wordt ook deze bivvy standaard geleverd met haringen.

Titan Hide XL

Zoals je hebt kunnen lezen is de Titan Hide XL voorzien van vele extra’s en voordelen.
Ben je benieuwd naar deze bivvy of heb je er vragen over? Vraag er dan naar bij je lokale Nash dealer of kijk op www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.