TopDeals bij Zunnebeld

TopDeals bij Zunnebeld

Wanneer je groot inkoopt, kun je voor een scherpe prijs leveren. Bij Zunnebeld noemen we dit de zogenaamde TopDeals. Stuk voor stuk producten van grote merken voor een prijs die je stijl achterover doet slaan! Zo betaal je in sommige gevallen bij ons slechts de helft van de catalogus waarde!

TopDeal 1: Shimano AERO Technium 12000 XTB MGS

Kijk, dit mag met recht een topDeal genoemd worden. Voor dit parade paardje van Shimano betaal je bij ons slechts 375 per stuk! Dat is een korting van maar liefst 53%! Dat kun je toch niet laten liggen!

Topdeal 1: Shimano AERO Technium 12000 XTB MGS

TopDeal 2: Delkim Plus TXI Set

Al jaren een hardloper in ons gamma. Logisch. Het is misschien wel de meest betrouwbare pieper op de markt. Een groot nadeel is alleen dat het een flinke investering is. Daarom bieden wij de hele set aan, tegen een korting van 15%. Je betaald dus slechts 550 euro voor 3 x Delkim Plus TXI piepers en de RX Plus (draadloze) ontvanger. Goedkoper vind je ze nergens!

Topdeal 2: Delkim Plus TXI SetTopDeal 3: JRC 60” Oval Brolly

Het perfecte onderkomen voor een korte sessie. Gemakkelijk in transport, snel op te zetten en het geeft je een goede bescherming tegen regen en wind. Niet voor niets al sinds jaar en dag één van onze populairste brolly’s. En omdat wij de JRC 60” Oval Brolly groot hebben ingekocht is bij al voor 89,99 voor jou!

TopDeal 3: JRC 60” Oval Brolly

TopDeal 4: JRC Cocoon 2G 9FT Short Range

Stalken is razend populair. Om die reden hebben wij besloten deze tophengel van JRC aan te bieden als TopDeal. Zo ontvang je op 1 hengel 8% korting. Besluit je er meteen 3 te kopen, dan ontvang je maar liefst 34% korting en betaal je slechts 39,99 per hengel! Het moet niet veel gekker worden…

TopDeal 4: JRC Cocoon 2G 9FT Short Range

TopDeal 5: Shimano Baitrunner XT-A-LC Medium Set

Op zoek naar een betrouwbare baitrunner? Sla dan nu je slag! Voor 3 van deze werkpaarden betaal je nu slechts 375 euro! Deze vrijloop molen is voorzien van de laatste technieken. Denk aan super slow oscillation en aerowrap II systeem. Hiermee haal je het maximale uit je molen en zijn verre (en precieze) worpen een peulenschil.

TopDeal 5: Shimano Baitrunner XT-A-LC Medium Set

Nu tijdelijk GRATIS bij iedere bestelling

Bestel je online je visspullen op zunnebeld.nl, dan ontvang je nu (tijdelijk) een GRATIS stripboek van ‘De avonturen van Zunnebeld - Deel 1’. Dit 56 pagina tellend stripboek zit bomvol (flauwe) grappen, leuke aanbiedingen en scherpe kortingsbonnen. Zorg wel dat je er op tijd bij bent want we hebben er slechts 5000!

Tijdelijk gratis bij iedere bestelling
Tijdelijk gratis bij iedere bestelling

Ben jij benieuwd naar meer TopDeals: zunnebeld.nl/hengelsport/sale/top-deal

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.