Trakker Tempest Brolly

Trakker Tempest Brolly

De nieuwe Trakker Tempest brolly is een geschenk voor vissers die graag gebruik maken van een brolly, maar net dat beetje extra comfort en ruimte willen. Deze lichtgewicht uitvoering uit de Tempest range heeft dezelfde maat als een 60 inch brolly. Maar dankzij de vlakke achterkant die het mogelijk maakt je bedchair ver naar achteren te schuiven en het frame dat zich aan de buitenkant van de brolly bevindt heb je extra veel ruimte. 

1

Doordat er gebruik wordt gemaakt door het gepatenteerde Tempest spreidblok dat wordt gefabriceerd uit een speciaal composiet materiaal heb je niet alleen een brolly die ontzettend snel op te zetten, maar daarnaast ook nog eens erg licht van gewicht is. Dankzij de speciale constructie van het frame staat de Tempest brolly ook al uit zichzelf. Hierdoor hoef je niet meer moeilijk te doen met stormpalen en  kan je hem op elk type ondergrond kwijt. Om het opzetten nog sneller te maken is de tension strap voorzien van een handige clip. Dankzij deze clip hoef je na het opzetten niet moeilijk te doen om deze spanningsriem in een van de hoeken te verwijderen, maar kan je hem eenvoudig los klikken.

2

De lichtgewicht aluminium palen zijn voorzien van een duurzame zwarte coating die de brolly, in combinatie met het stevige polyester doek een stijlvolle uitstraling geven. Om de Tempest brolly ook voor langere sessies uitermate geschikt te maken zijn er optioneel ook nog een grondzeil en overwrap beschikbaar.

Product eigenschappen:

• Gepatenteerd design
• Ultra sterk, makkelijk in gebruik en super snel op te zetten
• Geen intern frame voor maximale ruimte
• Lichtgewicht en compact tijdens transport
• Inclusief tension strap, opbergtas en haringen

3

Technische specificaties:

• Materiaal: 210D polyester
• Gewicht: 4,4kg plus haringen
• Afmetingen: B255cm x D210cm x H125cm

4

Link: trakkerproducts.co.uk

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.