Najaarsdeal van The Right Bankstuff: Ready to go pack

Najaarsdeal van The Right Bankstuff: Ready to go pack

The Right Bankstuff knalt het najaar in met een nieuw product, namelijk het Ready to go pack. Deze pack is ideaal om kennis te maken met het merk TRB of om instant je slag te slaan dit najaar. Wil je voordelig kennis maken met TRB? Ga dan nu naar www.trbshop.nl want naast deze deal zijn er nog tal van andere producten waar men uit kan kiezen.

Alle producten in een handige emmer
Alle producten in een handige emmer

“KRILL! Met zijn rijke Food Source is dit één van de beste attractors voor karpers op de planeet. Het is één van de boilies uit de range van TRB die zowel instant als bij grotere voercampagnes op kanalen of grotere wateren uitermate goed zijn attractoren hun werk laat doen. Door zijn volledigheid met eiwitten, aminozuren en essentiële vetten van hoge kwaliteit is dit een absolute topper die eigenlijk niet aan de waterkant mag ontbreken.

Door gebruik te maken van fenomenale ingrediënten en enkel de beste Antarctic Krill meel (maar liefst 250 gram per kilo) en Krill Liquid, gecombineerd met andere ingrediënten zoals o.a. geroosterde gebroken hennep, chicken meal, vlokreeftjes en hemoglobine, is onze Bloody Krill boilie uitgegroeid tot een ware karpermagneet!” - Wim Huggers - Team Captain The Right Bankstuff

Vangsten Krill Range:

TRB heeft als aasbedrijf meer dan 20 jaar ervaring in het maken van aas en wij hebben een zeer divers team van consultants door heel de Benelux en de UK. De vangstmeldingen liegen er niet om. Bekijk voor vangstverslagen onze Facebookpagina.

TRB

Wat zit er in het Ready To Go Pack?

  • 50 gram 15mm pop-ups (keuze uit Bloody Krill food grade pop-ups of Super-Fish pop-ups)
  • 250 gram Bloody-Krill Chops
  • 300 gram Aerosol Krill Stickmix
  • 250 gram Krill pellets
  • 100 ml Krill Soak
  • 1 kg 15 of 20mm boilies naar keuze

Alle bovenstaande producten zijn apart verpakt. U bestelt het bovenstaande pakket voor slechts €22,50 op onze website!

Let op dat u de juiste diameters en kleur van de pop-ups bij het bestellen vermeldt

Het idee achter de Ready To Go Pack

"De focus ligt met name op de groep instant vissers, maar de beginnende- of jeugdige karpervisser kan op deze manier kennis maken met de kwalitatieve aasproducten. Gemak dient de mens en voor de scherpe prijs van € 22,50 hoeft u het niet te laten! Samen met de medewerkers binnen TRB wens ik u alvast veel succes met uw aankoop. Vele gingen u al voor met het vangen van hun PB, mede door het gebruik van ons aas. Vandaar ook onze slogan: NO MORE BLANKS!" 
Henk Kleine - eigenaar TRB

Henk Kleine, eigenaar van TRB

www.trbshop.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.