TTB Baits geeft voor meer dan €2000,- aan prijzen weg op Carp Zwolle!

TTB Baits geeft voor meer dan €2000,- aan prijzen weg op Carp Zwolle!

TTB Baits pakt op deze editie van CARP ZWOLLE groots uit. De prijzenpot, met een totale waarde van meer dan € 2000,- is voor iedere beursbezoeker bereikbaar bij een aankoop gedaan op onze stand. Want bij iedere aankoop krijgt u namelijk een deelnameformulier uitgereikt welke u volledig ingevuld in de speciaal daarvoor aanwezige prijzenbox kunt doen.

Win uw eigen gewicht in boilies

Aan het eind van iedere beursdag kunt u namelijk kans maken op het winnen van uw eigen gewicht in boilies!

Ttb 1


En wat dacht u van een compleet verzorgd weekeind bootvissen!

Samen met Jacco Noordermeer zult u een tocht maken langs de mooiste en beste stekken van nationaal park de Biesbosch en deze ook daadwerkelijk bevissen. Als afsluiter wordt er ook nog een rondvaart gemaakt, waarbij ook uw gezin, vriendin, ouders of vismaat bij aanwezig kan zijn. MIS DIT NIET!

Ttb 2

De trekking zal plaatsvinden op de stand van KWO (Hal 2, stand 207) door niemand minder dan Michiel Pilaar en Mark Hofman. Deelnemen kan iedere dag tot 15:00uur, op de zaterdag na 15:00uur ingeleverd betekent meedoen op zondag!


Naast deze geweldige prijzen hebben we nog veel meer leuke acties voor u

Op Carp Zwolle gaan wij onze hoogwaardige Marine Seafood pellets opruimen! Deze pellets zijn speciaal voor TTB Baits vervaardig en van uitmuntende kwaliteit. Mis deze kans niet, op is in dit geval dan ook echt op! Verkrijgbaar in 6mm en 9mm.

Ttb 4

Op Carp Zwolle zal ook onze grabbelton weer van de partij zijn. Alles wat in deze ton ligt mag weg voor de bespottelijke prijs van slechts € 10,- voor drie stuks. Wat er in zal zitten is altijd een verrassing, kom dus niet te laat!


Carp Zwolle Super deal!

Voor Carp Zwolle hebben wij een oude bekende van stal gehaald en met de kennis van nu vervaardigd tot een uiterst interessant geprijsd aas. 

Ttb 6

Garlic – RR – Fish blijft gewoon een fantastische combinatie waarop menig binnen- en buitenlandse karper op de fout in is gegaan en dit zeker in de toekomst ook zal doen! En als dit nog niet genoeg is geven we ook nog eens 15% directe kassakorting op de rest van het assortiment! ( aanbiedingen zijn uitgesloten )

Ook hebben we tijdens Carp Zwolle naast de 2 samples, ook alle gegevens beschikbaar over de nieuwe lijn rubberboten. Kom deze boten bewonderen en vergelijk de kwaliteit eens. U vind ons in Hal 3 stand 344.

Ttb 7

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.