Twintig procent kortingsweekend Originals

Twintig procent kortingsweekend Originals

In navolging van de Tacklebox Snertdagen ontvang je dit weekend ook in de webshop van Originals maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Je ontvangt de korting aankomende vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november. Wil jij je aasvoorraad voor je najaarscampagne nog even snel aanvullen, of wil je alvast speciaal winteraas inslaan voor aankomende winter? Originals heeft wat je zoekt en dit is het perfecte moment om eens flink te gaan shoppen!

De 20% korting is geldig op de 4 reguliere First Choice smaken Scopex, Maple Pistache, Liver Squid en Milky Banana. Ook de unieke High Concentrated Amino Triggers, de Amino Boosters en de Amino Baitsprays zijn dit weekend tegen zeer scherpe tarieven verkrijgbaar. Of wat dacht je van de populaire Amino Food Pop-ups! Deze Pop-ups kennen een zeer goed drijfvermogen, zijn voorzien van een extreem hoge concentratie vloeibare eetlustopwekkers die in de pop-upmix wordt gedraaid en ze zijn perfect rond. De populariteit van de Pop-up Range van Originals lijkt steeds groter te worden. Dus wil je eens kennis maken met deze gave producten, sla dan dit weekend je slag in de webshop van dit Nederlandse aasmerk.

www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.