Twintig procent seizoenskorting bij Originals

Twintig procent seizoenskorting bij Originals

Voor veel karpervissers start dit weekend het seizoen bij De Tacklebox in Beilen. Tijdens een spetterend openingsweekend scoor je daar 20% korting op het gehele assortiment en daarnaast zijn er zaterdag 4 maart veel prominente vissers aanwezig om nieuwe producten te demonstreren. Voor de fans van Originals is er een primeur want de Belgische aasmaker zal deze dag aanwezig zijn om je alles te vertellen over de producten van dit prachtige aasmerk. Ook voor de mensen die dit weekend online willen bestellen is er goed nieuws. Je scoort in de webshop van Originals maar liefst 20% korting op het hele assortiment.

Zo koop je de populaire Scopex boilie bij afname van grotere hoeveelheden al vanaf 4.95 per kilo
Zo koop je de populaire Scopex boilie bij afname van grotere hoeveelheden al vanaf 4.95 per kilo

Wil je dus extra voordelig kennis maken met het kwaliteitsaas van Originals of heb je afgelopen jaar reeds kennis gemaakt en wil je dit jaar grote hoeveelheden aas van Originals inslaan? Dan is dit het perfecte moment! Twintig procent korting op het volledige assortiment betekent letterlijk twintig procent korting op alles! Van de Scopex, Liver Squid, Maple Pistache tot de populaire Milky Banana range, dit weekend koop je ze tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Zo koop je de populaire Scopex boilie bij afname van grotere hoeveelheden al vanaf 4.95,- per kilo.

Bestellen doe je gemakkelijk en snel op www.original-boilies.com
Bestellen doe je gemakkelijk en snel op www.original-boilies.com

Bestellen doe je gemakkelijk en snel op www.original-boilies.com. Bijvoorbeeld terwijl je aan de waterkant zit of vanaf de bank terwijl je ligt bij te komen van een pittige carnavalsnacht. Twintig procent korting op het volledige assortiment van Originals is geldig van vrijdag 3 maart tot en met zondag 5 maart. Alvast een kijkje nemen op de website?

Check dan snel www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.