Vaderdag winactie & korting

Vaderdag winactie & korting

Zondag 21 juni is het weer Vaderdag! De meeste vaders worden naar alle waarschijnlijkheid weer verrast met een te zoet ontbijt op bed en geweldige knutselwerkjes van de kinderen waar je je stiekem van afvraagt wat het eigenlijk voor moet stellen. Maar altijd zo lief!! Naast deze geweldige knutselwerkjes waar veel tijd in is gestoken, is een cadeautje ook altijd erg leuk. Meestal zijn de moeders de weken voor Vaderdag al druk in de weer om te zoeken naar een origineel cadeau.

Vaderdag Win actie CarpFeelingDe winnaars mogen twee producten naar keuze uitzoeken

Winactie

Speciaal voor Vaderdag geeft CarpFeeling twee pakketten weg waar vaders heel gelukkig van worden. De winnaars mogen een keuze maken uit twee producten van de speciale vaderdag items:

Shirt

Onze shirts zijn aan de voorkant voorzien van één van onze stoere en gave designs en het CF logo op schouderhoogte. Door de stoere designs zijn de shirts ideaal om zowel tijdens het karpervissen als in je vrije tijd te dragen. De shirts zijn verkrijgbaar in de drie kleuren zwart, olive en bruin waardoor ze ideaal te combineren zijn met de gehele collectie uit ons assortiment. Ze zijn gemaakt van een goede kwaliteit en een regular fit waardoor je altijd de juiste pasvorm zal krijgen. De olive en zwarte kleur shirts zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXXl en de kleur bruin van S t/m XXL. Hou er wel rekening mee dat deze kleur groter uitvalt dan de normale maat.

Shirts KarperKledingKopen.nlHet stoere en gave design 'Chew on This

Caps

Onze gave snapbacks zijn voorzien van de unieke CarpFeeling Catch and Release patch en zijn uitstekend te dragen voor zowel tijdens het vissen als in je vrije tijd. Je kan kiezen uit een camouflage detaillering met zwarte klep, zwarte pet met camouflage gedetailleerde klep of volledig in de carpy kleur olive. De snapbacks hebben een flexibele pasvorm waardoor ze voor iedereen een goede pasvorm hebben. Door de gestikte ventilatie ogen heeft zweten onder je pet geen kans. Door de vocht absorberende zweetband draagt hij ook nog eens comfortabel. De cap is verkrijgbaar in 1 maat.

CarpFeeling CapsUitstekend te dragen voor zowel tijdens het vissen als in je vrije tijd

Rompertje/Slabbetje

De Karper Baby Rompers zijn voorzien van verschillende unieke designs welke speciaal ontworpen zijn voor op de babykleding. Zo zijn onze bekende designs zoals ‘Chew on This, Karper en Karperkop extra aangepast zodat deze ook op onze babykleding gedrukt kan worden. Als extra design kan je bijvoorbeeld kiezen uit de tekst ‘Ik ga later karpervissen, net zo als mijn papa’ welke heel toepasselijk is voor onze toekomstige vissertjes. Ook de  stijlvolle karper baby slabbetjes zijn echte must-haves voor baby's en de hoge kwaliteit slabbetjes van CarpFeeling zijn gemaakt van 100 % katoen. Verkrijgbaar in de kleuren wit met opdruk van gave en unieke designs. De slabbetjes zijn verkrijgbaar in 1 maat.

Facebook Win actie CarpFeelingZijn ze niet schattig?

De items worden bedrukt naar eigen keuze en ligt uiteraard voor Vaderdag bij jou op de mat! We maken de winnaars dan ook zondagavond de 14de bekend. Check snel onze Facebookpagina om mee te doen met deze geweldige win actie. Naast deze actie kan je tot Vaderdag ook gebruik maken van de code vaderdag voor 10% korting op de gehele collectie.

Fijne Vaderdag!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.