Vakantiegeld Voordeel Week bij Zunnebeld

Vakantiegeld Voordeel Week bij Zunnebeld

Heb jij je vakantiegeld al binnen? Wat is er dan leuker dan hier nieuwe visspullen voor te kopen? Inderdaad… helemaal niets. Bij Zunnebeld kun je er zeker van zijn dat je altijd het maximale krijgt voor je zuurverdiende centen. Zunnebeld is het hele jaar door scherp geprijsd, maar van 26 mei t/m 1 juni profiteer je van de ‘Vakantiegeld Voordeel Week’. Een week lang 15% directe korting op meer dan 24.000 hengelsport artikelen!

15% directe korting

Ja, je leest het goed. 15% Directe korting zowel op de webshop als in de stenen winkel (Zwolle). Met meer dan 175 verschillende merken en 24.000 producten op het gebied van hengelsport grijp je nooit mis. En hebben we toch even iets niet voorradig, geef ons dan even een belletje. Grote kans dat we het alsnog kunnen regelen tegen dezelfde 15% korting.

Service van Zunnebeld

Zunnebeld staat al jaren bekend om haar fantastische service. Op hun overzichtelijke webshop vind je alle nieuwe producten als eerste. Plaats je je bestelling voor 16:00, dan doen wij het dezelfde dag nog op de post. Betalen kan op de manier zoals jij dat het fijnst vindt en bestellingen boven de 50 euro worden helemaal gratis verzonden. Ben je niet tevreden met je bestelling, dan ontvang je binnen 14 dagen het hele aankoop bedrag terug op je rekening. Daar doen ze bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

Hengelsport- Dieren en Aquarium

Naast hengelsport vind je bij Zunnebeld ook een ruim assortiment voor je huisdier(en) en alles voor je aquarium. De ‘Vakantiegeld Voordeel Week’ geldt niet alleen online maar ook in de hele winkel. Breng je Zunnebeld een bezoekje dan shop je ook met 15% korting voor je huisdier(en) en je aquarium.

Neem alvast een kijkje op de webwinkel van Zunnebeld en zet 26 mei t/m 1 juni 2019 alvast in je agenda. Voor vragen kun je altijd even contact opnemen door te mailen naar info@zunnebeld.nl, te bellen met 038 - 421 58 97 of een bezoekje te brengen aan de winkel. Deze vind je aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, vaste lage prijs artikelen, de producten van Fiiish en TopDeals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 15% korting. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot maximaal 10 dagen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.