Voerfestival bij Raven tot 25 maart

Voerfestival bij Raven tot 25 maart

Van 12 t/m 25 maart profiteer je van hoge kortingen op al het voer bij Raven! Onder andere lokvoer, pellets, liquids, additieven, boilies en nog veel meer zijn in de aanbieding! Sla nu alles op het gebied van voer in en profiteer optimaal van het voerfestival! Met deze aanbiedingen kan je heel voordelig je voer inslaan voor het komende jaar en kan je korting oplopen tot maar liefst 44%.

Bulkdeals

Tijdens dit festival hebben we heel veel kortingen, maar laten we beginnen bij de grootste namelijk de Bulkdeals. Neem je een bulkverpakking Tasty Baits boilies dan scoor je maar liefst 44% korting. Dit betekend dus dat je maar € 22,50 voor 10 kg betaald. Gebruik je graag partikels dan hebben we onder andere 20 kg particlemix voor maar € 14,99.

Tijgernoten hoeven geen introductie natuurlijk. Koop nu maar liefst 20 kg voor maar € 34,99 i.p.v. € 59,99! 

5 Halen 4 betalen

Naast de bulkdeals kan je eigenlijk alle het andere aas verkrijgen met ook heel aantrekkelijke kortingen. Koop je vijf verpakkingen dan betaal er maar vier. Dit geld op boilies, kant en klare partikels, pellets, lokvoer, stickmixen en boiliemixen. In ons assortiment vind je Martin SB, Proline, Tasty Baits, Dynamite Baits en Crafty Catchers.

Op vijf emmers Pro Line Green Hell schilt je dit € 42,50!

20% Korting op pop-ups, flavours, liquids & dips

Bovenop al deze kortingen krijg je ook nog eens 20% korting op alle pop-ups, flavours, liquids en dips. Deze zijn natuurlijk essentieel om je haakaas er uit te laten springen.  

Crafty Catcher's King Prawn is de legendarische smaak die al vele karpers heeft verleidt. Deze pop-up bestaat uit verse ingrediënten en heeft een Washed out look. Nu voor slechts € 5,99!

Voorwaarden:

  • Niet geldig op doodaas, foreldeeg, imitatieaas, sets, voerbenodigdheden
  • Actie is ook geldig in Almelo, Lelystad, Steenwijk, Tilburg en Gouda
  • Tip: Haal je bestelling op in de winkel om verzendkosten te besparen!
  • Hou rekening met langere levertijden doordat niet alles direct leverbaar is uit eigen voorraad.

Bulkvoordeel bij raven

Een hele hoop mooie aanbiedingen dus! Ga dus goed voorbereid het seizoen in en zorg dat je in ieder geval je aas op orde hebt. Naast dat dit natuurlijk er voor zorgt dat je nooit mis kan grijpen schilt het je ook nog flink in je portemonnee. Bestel dus snel online je spullen of ga naar één van onze winkels

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.