Voorjaarsaas - Scopex van Originals

Voorjaarsaas - Scopex van Originals

Scopex. Wie is er niet groot geworden! Sinds de introductie van de boilie is de smaak Scopex niet meer weg te denken uit de karpervisserij. Overal ter wereld zijn er karpers gevangen op deze zoet smakende boilie en nog steeds is de vangkracht van dit aas enorm. Originals geeft de originele Scopex boilie daarom ook een prominente plek in haar assortiment. Na lang testen, experimenteren en nog meer testen lukte het de aasmakers vorig jaar om de allerbeste Scopex boilie te maken. De kenner zal na het ruiken en proeven van deze boilie direct weten dat het hier de echte Scopex betreft.

Foto. 1. De Scopex Range van Originals bevat Ready Made boilies, Pop-ups, Pellets, Stickmixen, diverse Hookbaits en meerdere Liquids bomvol amino's
De Scopex Range van Originals bevat Ready Made boilies, Pop-ups, Pellets, Stickmixen, diverse Hookbaits en meerdere Liquids bomvol amino's

Hoge instant vangkracht

Direct na de lancering van dit aas kwamen de eerste berichten over de enorm snelle instant respons van dit aas. Sommige karpervissers zagen de karpers letterlijk achter het aas aan duiken nadat het te water ging. De triggerende werking van dit aas is volgens Originals de verklaren door de combinatie van grove ingrediënten en unieke liquids die in deze boilie verwerkt zijn. Deze liquids zijn in de boilies zeer hoog gedoseerd en door de combinatie van de grove ingrediënten lekken ze snel maar toch geleidelijk uit de boilie. Daardoor ontstaat voor de karpers een onweerstaanbare prikkel in het water! Ben je op zoek naar een boilie waarmee je niet perse hoeft te voeren? Dan is de Scopex boilie absoluut de moeite waard.

Scopex is een fantastisch voorjaarsaas door de hoge instant respons en snelle vertering
Scopex is een fantastisch voorjaarsaas door de hoge instant respons en snelle vertering

Geschikt voor ieder water

De First Choice Scopex boilie is te gebruiken op ieder water en in ieder jaargetijde. Omdat de boilie op ieder water lijkt aan te slaan kun je dit aas gebruiken op vrijwel ieder water in de Benelux maar ook op wateren in het buitenland. Variërend van een betaalwater in Frankrijk tot een rivier of een groot reservoir in Duitsland of Oostenrijk; de mannen van Originals durven  de uitdaging aan om op al deze wateren met de First Choice Scopex van Originals aan de slag te gaan.

Martin met 1 van zijn bekende vangsten op de Scopex producten van Originals
Martin met 1 van zijn bekende vangsten op de Scopex producten van Originals

Quote Martin Post:

“Als klein jochie maakte ik al kennis met het fenomeen Scopex. Vele karpers ving ik op dit aas en nu bijna 20 jaar later is dat nog steeds zo. Daarom is de First Choice Scopex boilies 1 van mijn favoriete boilies binnen het assortiment van Originals. De zoete geur en zachte smaak maakt van deze boilie een instant killer van de bovenste plank en dat is precies wat ik zoek in een boilie”.


In het buitenland zijn inmiddels ook veel en grote karpers op dit aas gevangen!

Wist je dat…

De First Choice Scopex Boilie van Originals is opgebouwd uit enkele koolhydraatrijke basisingrediënten, tarwe, vier verschillende birdfoods, kelp, negerzaad, raapzaad, diverse specerijen, zout, melkextracten, natuurlijke suikers, eetlustopwerkers, aroma’s en vrije-aminozuren. De voedingswaarde van dit aas bestaat uit onder andere: ruw eiwit (21%) ruwe celstof (4.8%) vet (7%) ruwe as (4.8%) Kortom; een boilie met een flinke instant vangkracht. Wil jij ook kennis maken met de producten van Originals? Bestel ze dan online via de website www.original-boilies.com of haal ze bij De Tacklebox in Beilen.

Bestellen doe je gemakkelijk en veilig via www.original-boilies.com

www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.