Vroegboekactie bij The Carp Specialist - 25% korting op MTC Baits!

Vroegboekactie bij The Carp Specialist - 25% korting op MTC Baits!

The Carp Specialist en MTC Baits bieden iedere vroegboeker een erg interessante aanbieding! Ongeacht welk van de betaalwateren van The Carp Specialist u graag bevist, u ontvangt een 25% kortingscode welke eenmalig in de webshop van MTC Baits te gebruiken is. Hier kunt u alles bestellen wat u wilt: boilies, pop-ups, dips of hookbaits. Elk product kan eenmalig, maar in elke hoeveelheid die u wenst met 25% korting besteld worden. Perfect om samen met uw vismaten een mooie aasbestelling te doen van kwaliteitsaas voor uw komende karpervisvakantie bij The Carp Specialist!

MTC Baits is waarschijnlijk de grootste producent van freezerbaits in Europa en biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten aan. Deze worden direct vanuit de fabriek aan de visser geleverd. Mocht u nog niet eerder met MTC Baits gevist hebben, laat u dan overtuigen – de versheid en goede kwaliteit zullen u zeker bevallen! Op de website van MTC Baits vindt u het volledige assortiment.

Betaalwateren behoren tot de meest beviste karpermeren, waardoor er over het algemeen veel hengeldruk aanwezig is van zowel beginnende als ervaren karpervissers. In deze situaties loont het om te kiezen voor echte kwaliteit, waarbij wij u MTC Baits van harte kunnen aanbevelen.

Hoe beter u vangt, des te beter bevalt uw visvakantie en des te betere herinneringen houdt u eraan over... zo simpel is het. Wacht dus niet langer en bezoek de website van The Carp Specialist!

Onderstaand enkele mooie vangsten die afgelopen seizoen gedaan zijn op de MTC boillies:

Dimitri met BichetteDimitri met Bichette op Etang des Gaulois op 30,2 kg. Gevangen op een mix van Blend 7 & Krill

Zsollt KissZsollt Kiss met een beauty vanaf Villedon. Gevangen op The Globe.

Jeroen AlbertsJeroen Albers met Alex op Ribière op 30kg+. Gevangen op een mix van Extreme S en Krill

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt voor alle reserveringsaanvragen die The Carp Specialist tussen 1 september en 31 december 2017 ontvangen

  • U ontvangt uiterlijk eind januari 2018 per e-mail een eenmalige 25% kortingscode

  • Deze kortingscode is geldig in de webshop van MTC Baits en geldig tot 31 december 2018

  • Er geldt geen minimaal of maximaal orderbedrag

  • MTC Baits is uw aanspreekspartner voor aasbestellingen, tips en advies

  • Wanneer u uw visvakantie annuleert of niet tijdig betaalt, vervalt het recht op deelname aan deze vroegboekactie

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.