Vroegboekkorting bij The Carp Specialist

Vroegboekkorting bij The Carp Specialist

Ben jij van plan om in 2017 een karpervakantie te boeken bij The Carp Specialist? Let dan even goed op, want speciaal voor de vroegboekers hebben de mannen nu een speciale actie op touw gezet.

Ieder jaar probeert The Carp Specialist iets leuks te doen voor de ‘vroegboekers’. Naast goede persoonlijke service en advies beloont het team de vaste gasten graag met een extraatje. Vorig jaar deden we een halfjaar abonnement op Spiegel Magazine cadeau, dit jaar krijg je als vroegboeker een prachtig aaspakket van CIPRO toegestuurd ter waarde van € 50,90.

Wat moet je doen?

Boekt je visvakantie voor het 2017-seizoen uiterlijk voor 31 december 2016 bij The Carp Specialist en dan ontvang je als hoofdboeker per post dus 1 CIPRO aaspakket t.w.v. € 50,90. Dit pakket bestaat uit de volgende producten:

  • 800 gram Apricot 'n Honey 16mm boillies
  • 800 gram Apricot 'n Honey 20mm boillies
  • 1 potje Apricot 'n Honey 16mm pop-ups
  • 1 potje Apricot 'n Honey dip
  • een waardebon van € 20,- besteedbaar in de CIPRO webshop

Per reservering wordt 1 aaspakket verstuurd in januari 2017 door The Carp Specialist & CIPRO. Wacht dus niet langer, en boek je karpervisvakantie voor het 2017-seizoen bij The Carp Specialist!

Surf snel naar www.thecarpspecialist.nl om hun assortiment aan wateren te bekijken en te reserveren!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.