Win een 'freezer' vol freezerbaits van MTC Baits!

Win een 'freezer' vol freezerbaits van MTC Baits!

Heb jij nog plek in de schuur voor een vriezer? Dan zou ik zeker even doorlezen als ik jou was. Bij The Carpspecialist wordt namelijk een 'kekke' MTC-vriezer verloot. En of dat nog niet genoeg is. MTC Baits zorgt ervoor dat de vriezer wordt afgeleverd met 50 kg boilies! Zo kun je de vriezer alvast voorzien van een goede laag bollen waarvan je zeker bent dat karpers er niet vanaf kunnen blijven.

Vriezer

Kans maken op deze kekke MTC vriezer gevuld met 50 kg bollen?

Eigenlijk hoef je helemaal niet veel spannends te doen om kans te maken op deze vette prijs. Je hoeft je alleen maar even aan te melden via deze link (Klik hier om mee te doen) en je speelt automatisch mee.

De winnaar van deze actie wordt woensdag de 28e van oktober bekend gemaakt op de website en Facebook fanpage van The Carpspecialist en MTC Baits. Heel erg veel geluk allemaal!!

Meedoen aan deze vette actie? Klik hier

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.