Win een luxe karpervisvakantie in Hongarije

Win een luxe karpervisvakantie in Hongarije

Vakantiegangers opgelet! The Carp Specialist en Visdeal verloten samen een luxe 7-daagse visvakantie in Hongarije, inclusief een luxe 4-persoons huisje met zwembad! Meedoen is eenvoudig en gratis, je hoeft enkel maar je naam en e-mail adres achter te laten op de speciale actiepagina. Je schrijft je daarmee automatisch in voor de nieuwsbrief van beide bedrijven.

Win een luxe karpervisvakantie in Hongarije
Win een visvakantie in het Hongaarse Merenye

Wat valt er te winnen?

Onder de deelnemers wordt een luxe karpervisvakantie verloot naar het water Merenye, een Hongaars water van maar liefst 110 hectare met karpers tot wel 36,8 kilogram! Dé plek dus om je persoonlijk record aan gruzelementen te vissen.

De winnaar wint een 2-persoons VIP stek aan het water en krijgt daarnaast de beschikking over een luxe 4-persoons Geite met zwembad. Ideaal dus om naast je vismaat ook de partners mee te nemen! Deze prachtige prijs vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 750,-

Het vervoer richting Hongarije geschiedt op eigen kosten. Hierbij is het mogelijk om te reizen met de auto of met het vliegtuig, waar u kunt landen op Budapest.

Op 27 maart wordt de winnaar van de prijs bekendgemaakt per e-mail en op de websites van The Carp Specialist en Visdeal.

Ga nu naar de actiepagina en schrijf je in!

Een prachtige schubkarper uit het meer van 110 hectare

Meer informatie over Merenye

Merenye ligt in het zuiden van Hongarije, op zo’n 3 uur rijden vanaf Budapest en zo’n 1,5 uur rijden van het bekende Balaton-meer. Vanuit Nederland & België beslaat de reis vaak (afhankelijk van uw woonplaats) zo’n 10-15 uur, waarbij u via Duitsland en Oostenrijk in Hongarije aankomt. Wanneer u via de nationale wegen in Hongarije naar uw bestemming reist hoeft u enkel in Oostenrijk een wegenvignet van € 13 aan te schaffen en is 10 dagen geldig voor uw heen- en terugreis. Ondanks de nette wegen raden wij onze gasten altijd aan om een dag eerder te vertrekken, en onderweg (bijv. nabij Passau of Linz) een hotelovernachting in te plannen. Zo reist u veilig, en komt u bovendien fris en energiek aan op locatie. Er moet immers flink gevist worden!

Hongarije zelf klinkt wellicht wat ‘eng’ of ‘ver weg’ voor enkele karpervissers, maar in de praktijk valt dit reuze mee. Onder Nederlandse en Belgische toeristen staat Hongarije al decennia bekend als een mooi, veilig en uiterst gastvrij land. Ook vanuit The Carp Specialist kunnen we u een bezoek aan Hongarije, en Merenye in het bijzonder, van harte aanbevelen temeer er dag en nacht actieve bewaking is voorzien rond het meer.

Het beheer ter plaatse is in handen van Belgisch rasondernemer Johnny en zijn echtgenote, die ook in Belgiē reeds jaren enkele succesvolle toeristische verblijven runnen. Hier in Merenye creëerden zijn hun nieuwe droom: een drietal prachtige vakantiewoningen met bijbehorende visstekken, speciaal gericht op de visser en zijn gezin. Overigens is het zeker niet verplicht om uw gezin of niet-vissende gezelschap mee te nemen, ook ‘losse’ vissers en groepjes visvrienden zijn van harte welkom op Merenye.

Het meer Merenye, en het gelijknamige dorp (wat eigenlijk niet meer is dan een langgerekte straat) zijn zeer landelijk gelegen, op enkele kilometers van de dichtstbijzijnde provinciale weg. Absolute rust is dus gegarandeerd, en u kunt daardoor rekenen op een prachtige natuur en veel verschillende dieren die vrij in dit prachtig gebied leven. Schrik vooral niet wanneer één van de vele herten u goedemorgen of avond komen wensen op uw stek.  Het water zelf is voorzien van een lichte modderbodem, met hier en daar wat hardere platen en een gelijkmatig aflopende diepte. De vis vindt hier voornamelijk bloedworm als natuurlijk dieet, één van de redenen waarom ze zo’n uitstekende groei kennen. Rondom het water zijn 32 stekken gecreëerd door de eigenaar, waarvan we vanuit The Carp Specialist enkel 3 stekken zullen aanbieden: de VIP-stekken. De overige stekken zijn enkel en alleen beschikbaar voor Hongaarse en andere Oost-Europese vissers. De VIP-stekken zijn alledrie geschikt voor 2 vissers en gelegen op zo’n driekwart / 80% van de gehele lengte van het water, precies in de overgang tussen wat dieper en ondieper water. Hierdoor zijn het ‘jaarrond’ mooi productieve stekken, en hebben zich in het verleden ook bewezen door de vangst van meerdere topvissen.


Voor de VIP-stekken is kosten noch moeite gespaard, deze liggen direct aan de onderzijde van ons privé-perceel, op zo’n 100 meter vanaf de accommodaties. De stekken zijn royaal aangelegd en worden in de winter van 2016/2017 bovendien voorzien van een royaal ponton en aanlegsteiger voor de boot. Zo kunnen uw niet-vissende gasten, zoals vrienden of familie, altijd een oogje in het zeil houden en hebben ze vanaf de veranda of zelfs vanuit het zwembad goed zicht op de visstekken. Gezien de afstand tussen stekken en accommodaties is het onmogelijk om direct vanuit de accommodatie te vissen.

Kijk voor meer informatie over Merenye op de website van The Carp Specialist: 
www.thecarpspecialist.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.