Win een visreis met je Carp Zwolle ticket!

Win een visreis met je Carp Zwolle ticket!

Wanneer je online je kaarten koopt voor CARP ZWOLLE 2017, ben je verzekerd van toegang en bespaar je € 2,34 op je entree. Bovendien ontvang je voor slechts 10 euro (normaal €11,95) een échte Engelse pint (0,5 liter bier) in een 'Limited Edition' CARP ZWOLLE beker i.c.m. een overheerlijke grillburger. Bovendien speel je met een e-ticket automatisch mee voor een verzorgde visreis naar Frankrijk, Turkije of Marokko! Een fantastische prijs waar iedereen met een online ticket kans op maakt.

Koop je ticket online en maak kans op een visreis!
Koop je ticket online en maak kans op een visreis!

Kaarten vrijdag 3 februari: 
Visreis voor 2 personen naar Koycegiz in Turkije!

Met een e-ticket voor vrijdag speel je automatisch mee voor een volledig verzorgde visreis voor 2 personen naar het meer van Koycegiz in Turkije! Dit prachtige meer zit bomvol (maagdelijke) karper, het uitzicht is fantastisch en het klimaat is er één om in te lijsten. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd visavontuur zijn aanwezig.

Deze fantastische prijs wordt vrijdag 3 februari 2017 uitgereikt op de stand van Carping Adventures (hal 5 stand 516). Meer weten over deze visreis? Klik dan hier.

Koop nu je kaarten voor de vrijdag >>

Win een visreis voor 2 personen naar Turkije!
Win een visreis voor 2 personen naar Turkije!

Kaarten zaterdag 4 februari: 
Visreis voor 2 personen naar Etang Baville in Frankrijk

Voor de mensen die een e-ticket hebben voor zaterdag 4 februari verloten wij een week vissen op het 15 Ha grote Etang Baville in Frankrijk. Een water met schitterend zwaar beschubde spiegels, grote schub- en mooie lederkarpers. Het gemiddelde bestand zit op een gewicht van ongeveer 15 kg met vissen ver boven de 20 kg.

Deze mooie prijs wordt zaterdag 4 februari 2017 uitgereikt op de stand van Carping Adventures (hal 5 stand 516). Meer weten over deze visreis? Klik dan hier.

Koop nu je kaarten voor de zaterdag >>

Win een visreis voor 2 personen naar Etang Baville
Win een visreis voor 2 personen naar Etang Baville

Kaarten zondag 5 februari:
Visreis voor 2 personen naar Bin el Ouidane in Marokko!

Met jouw e-ticket voor zondag 5 februari maak je kans op een geheel verzorgde visreis naar het idyllische Bin El Ouidane in Marokko. Dit prachtige 3000 Ha water zit bomvol schilderachtige karpers. Dit, in combinatie met het adembenemende uitzicht maakt Bin El Ouidane tot één van de meest geliefde bestemming.

Deze prijs wordt zondag 5 februari 2017 uitgereikt op de stand van Carping Adventures (hal 5 stand 516). Meer weten over deze visreis? Klik dan hier

Koop nu je kaarten voor de zondag >>

 

Win een visreis voor 2 personen naar Marokko!
Win een visreis voor 2 personen naar Marokko! 

Wil jij kans maken op één van deze prachtige visreizen? Bestel dan nu je kaarten online!

Kijk voor meer informatie op www.carpzwolle.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.