Fieldtesters gezocht: win een visvakantie naar Lac de Cordeliers

Fieldtesters gezocht: win een visvakantie naar Lac de Cordeliers

Ooit al eens ‘volledig verzorgd’ op FIELDTEST willen gaan naar een gave karperbestemming in Frankrijk? Grijp dan nu uw kans en win een visvakantie t.w.v. ruim 1.400,- naar Lac de Cordeliers. Schrijf u gratis in en maak kans op fantastische prijzen van MTC Baits, NTEC Tackle en The Carp Specialist! Hieronder leest u wat u hiervoor moet doen en wat u precies kunt winnen.

Wat kunt u winnen?
* Een gratis weekje karpervissen voor 2 karpervissers op het Franse betaalwater Lac des Cordeliers in de Franse Alpen op een stek en datum naar keuze t.w.v. € 400,-

  • Twee uitgebreide pakketten à € 200,- aan lijnen & klein materiaal van het bekende merk NTEC Tackle
  • 50kg MTC Boillies – smaak en diameter naar keuze

ZO DOET U MEE: SCHRIJF U HIER GRATIS IN!

Een prachtig meer in de Franse Alpen
Een prachtig meer in de Franse Alpen

 

Karpervissen op het betaalwater Lac des Cordeliers

Het betaalwater Lac des Cordeliers is geen ‘betaalwater’ zoals u wellicht gewend bent… vandaar dat we op zoek zijn naar ervaren fieldtesters die een uitdaging durven aan te gaan. In de Franse Alpen ligt dit bijzondere water van bijna 100 hectare groot en het beschikt over slechts 5 visstekken. Ruimte in overvloed, een uitzicht om uw vingers bij af te likken en een redelijk onbekend visbestand, maar wel met topvissen die al tot 25kg+ zijn gevangen. Kortom: het perfecte water voor de karpervisser die niet bang is voor een uitdaging!

Kwaliteitsmateriaal van NTEC Tackle

Als Nederlands bedrijf staat NTEC garant voor topkwaliteit klein materiaal voor de karpervisserij. Speciaal voor een groot en obstakelrijk water als Lac des Cordeliers heeft het team van NTEC Tackle een uitgebreid ‘give away’ pakket voor 2 karpervissers samengesteld. Denk aan extreem sterke en slijtvaste nylon hoofdlijnen, leaders, een uitgebreid pakket haken, onderlijnmateriaal, wartels, clips etc.. Met dit give-away pakket komt u niets tekort gedurende uw visvakantie!

Kwaliteitsmateriaal van NTEC Tackle
Kwaliteitsmateriaal van NTEC Tackle

Het beste aas, voor de beste resultaten… MTC Baits

De mannen van MTC Baits draaien hun aas op basis van één motto: absolute kwaliteit! Gezien de vele tevreden MTC gebruikers en de topvangsten die op het aas worden geboekt, kun u met 50kg aas naar keuze vol vertrouwen afreizen naar Frankrijk. Wordt ’t de zoete Sweet ScopeX, de bekende KR1LL of wellicht de nieuwe Response Red? Aan u de keuze… in totaal draait MTC Baits 10 verschillende smaken, dus er zit vast iets passends voor u bij!

Het beste aas voor de beste resultaten, MTC Baits
Het beste aas voor de beste resultaten, MTC Baits

Vanuit The Carp Specialist, NTEC Tackle & MTC Baits wensen we u veel succes met uw deelname, op maandag 8 februari maken we de winnaar bekend die samen met zijn vismaat geheel verzorgd op karpervisvakantie mag naar Frankrijk!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.