Zoeken, vinden en boeken van uw karpervisvakantie nog gemakkelijker!

Zoeken, vinden en boeken van uw karpervisvakantie nog gemakkelijker!

Met gepaste trots presenteren wij u enkele vernieuwde 'zoek & vind' functies op het betaalwateroverzicht op onze website. De aanpassingen aan onze website zijn gerealiseerd onder andere gerealiseerd aan de hand van diverse suggesties die we van onze gasten hebben ontvangen.

1

Samen streven we ernaar om u niet alleen het allerbeste aanbod aan karpervisvakanties aan te kunnen bieden, maar ook een bijbehorende topservice én een website die uitblinkt in gebruiksgemak en informatievoorziening. We nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van The Carp Specialist. We staan tot uw beschikking en neem gerust contact met ons op wanneer we u van dienst kunnen zijn!

2

Met vriendelijk groet, Arjen Uitbeijerse, Bas van Klaveren & Jeroen Albers

 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.