logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
emil  
#1 Gepost : donderdag 4 november 2010 00:33:13(UTC)
emil


5 ponder

Lid sinds: 27-9-2009(UTC)
Berichten: 39

Locatie:
Café Partycenter Vrieler
Brinkstraat 301 - 303
7531 AR Enschede

Programma;

19.30uur zaal open

20.00uur welkomstwoord door regiobestuurders en Aart Lokhorst. We zullen kort uitleggen waarom deze avonden worden gehouden.

20.30uur start lezing ; MARTIN POST met een nieuw onderwerp; de sympathieke en nuchtere Fries weet doorgaans mensen altijd te boeien met zijn lezingen. Na afloop wordt er dan ook altijd flink nagepraat over zijn bevindingen.

21.15uur pauze

21.45uur 2e deel lezing Martin

22.30uur einde lezing

22.45uur start verloting met als hoofdprijs een VOERBOOT!; onderstaande bedrijven uit de regio en enkele grote bedrijven hebben mooie prijzen ter beschikking gesteld.
JRC, FOX, PB products, House of Carp, De Boilieboer, Pillow baits, Pets Place Enschede, Visvinder oost, Dreambaits, MTC baits, Red Label baits, Raven, Pro line carp products en de drie karpermagazines: De Karperwereld, Spiegel magazine en Karper.
De opbrengst komt ten goede aan voorlichting en (spiegel)karperprojecten in onze regio.
Tijdens deze avond zullen er ook enkele stands aanwezig zijn van bedrijven uit de regio, hier kunt u onder het genot van een biertje informatie inwinnen over de desbetreffende producten.

De KSN regio oost nodigt jou en alle andere karpervissers uit om naar deze avond te komen. Middels het oprichten van een nieuwe KSN regio kunnen we gebruik maken van alle kennis die de KSN als vereniging heeft bij het verkrijgen van bijvoorbeeld nachtvis vergunningen, 3-hengelvergunning en karper uitzet projecten. De S van Studie (Karper Studiegroep Nederland) staat op onze avonden niet voor de S van Studie maar voor de S van Sfeer!

Je hoeft geen lid te zijn van de KSN! Niet leden betalen 3,- entree en KSN leden betalen 2,-

Voor meer informatie kun je mailen naar ksnoost@hotmail.com. Als je ons een mailtje stuurt nemen we je op in ons bestand en houden we je op de hoogte van nieuws uit de regio.

Gt,KSN Regio Oost
Sponsor
Gebruikers aanwezig in dit topic
OceanSpiders 2.0
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.