logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
peter servais  
#1 Gepost : zaterdag 12 februari 2011 11:34:44(UTC)
peter servais


45 ponder

Lid sinds: 18-11-2010(UTC)
Berichten: 1.517
Man
Nederland

Bedankjes: 18 keer
Is 22 keer bedankt in 20 post(s)
Hallo allemaal,

ik weet niet of iemand nog een baan zoekt in de hrm richting, maar misschien is dit wat voor jullie:

http://www.stepstone.nl/...amp;jacid=835201-12-2010Shimano is wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van technisch hoogwaardige hengelsportartikelen,fietsonderdelen en andere sportuitrusting. Shimano Europe Holding B.V. coördineert vanuit Nunspeet de activiteiten van de (voornamelijk sales, service en marketing) werkmaatschappijen die in diverse Europese landen zijn gevestigd. Teamwork in internationaal verband staat bij Shimano hoog in het vaandel en dat zie je ook direct terug aan de verschillende nationaliteiten die samen verantwoordelijk zijn voor het Europese succes van Shimano.
Voor de versterking van het HR-team zijn wij op zoek naar een:

Human Resource Officer
Werkzaamheden
Als Human Resource Officer ben je verantwoordelijk voor een goede personeelsbezetting binnen de Shimano organisatie. Je bent actief op een breed terrein van employer branding tot aan de personeelsintroductie. Je vervult hierbij zowel een adviserende als uitvoerende rol.

Tot je taken behoren ondermeer:


Opstellen en uitzetten van vacatureteksten en advertenties, het verwerken van de volledige respons en het voeren van sollicitatie- en arbeidsvoorwaardengesprekken.
Intensief contact onderhouden met de uitzendbureaus, inclusief periodieke evaluaties, contractbesprekingen, factuurcontrole en kostenbewaking.
Onderhouden en uitbouwen van de contacten met opleidingsinstituten om de instroom van nieuwe, goed opgeleide mensen voor stages, afstudeeropdrachten en vaste banen te garanderen.
Zorgdragen voor employer branding met als doel de positie van Shimano als aantrekkelijke werkgever in de arbeidsmarkt te versterken. Je onderzoekt hiervoor tevens de mogelijkheden voor het gebruik van nieuwe (social) media.
Rapporteren van diverse HR gerelateerde cijfers en data aan het management, zoals verloopcijfers, wervingskosten en inleenkosten.
Verzorgen van de bijkomende administratie.
Ondersteunen van collega's en de HR-manager bij diverse activiteiten.Functie-eisen:

Een afgeronde opleiding op HBO-niveau.
Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van HR en specifiek op het gebied van recruitment, bij voorkeur opgedaan in een internationale omgeving.
Affiniteit met de producten van Shimano of de branche is een pré.
Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Competenties
Je onderzoekt de wensen en behoeften van interne klanten en speelt daar effectief op in.
Samen met je collega's werk je aan een gezamenlijk doel. In het werk richt je je op het behalen van resultaten en op de continue verbetering van services en processen.
Je kunt de posities, interesses en reacties van anderen goed inschatten. Je bent in staat je eigen argumentatie, stijl en presentatie hierop aan te passen en je weet de ander te overtuigen.
Je maakt afspraken met betrokkenen over de uitvoering van activiteiten en houdt hen op de hoogte van de eigen voortgang. Je stelt prioriteiten.
Je ziet de kern en mogelijke oplossingen van problemen en je herkent oorzaak-gevolgrelaties.
Je leert de relevante personen en verhoudingen binnen de organisatie snel kennen en kan op basis hiervan inschatten wat de gevolgen zijn van (eigen) beslissingen en activiteiten op (onderdelen van) de organisatie.
Wat wij bieden
Een bijzonder prettige werkomgeving met enthousiaste collega's die goed met elkaar kunnen opschieten, communiceren en samenwerken. De werksfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen een dynamische, internationale en ambitieuze omgeving.


Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie, onder vermelding van ref: 10-10 bij voorkeur per e-mail aan: HR@Shimano-eu.com of anders per post: Shimano Europe Holding B.V. ter attentie van de afdeling H.R., Postbus 180, 8070 AD Nunspeet (Nederland).

Groeten Peter, Knipoog

Aantal karpers 2015: 26 stuks
Sponsor
Gebruikers aanwezig in dit topic
OceanSpiders 2.0
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.