logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
speedy carpcatcher  
#1 Gepost : woensdag 1 april 2020 11:33:17(UTC)
speedy carpcatcher


Nieuwe uitzetting

Lid sinds: 1-4-2020(UTC)
Berichten: 3

beste, mijn baitliner die geupgrade is met een graupner speed profi 40R valt soms uit al na 10 meter ,
het gebeurd dat ik perfect 2 lijnen kan uitvaren en als ik dan na een 2 tal uur opnieuw een lijn die ik heb binnen gehaald terug wil uitvaren hij na 10 meter uitvalt.
het is enkel de motor die dan uitvalt alle andere onderdelen servos blijven functioneren.
heeft iemand hier ervaring mee aub ?Dus... Dus... Dus...
Sponsor
l-o-r-e-n-z-o  
#2 Gepost : donderdag 2 april 2020 09:39:07(UTC)
l-o-r-e-n-z-o


30 ponder

Lid sinds: 28-8-2012(UTC)
Berichten: 715

Bedankjes: 8 keer
Is 81 keer bedankt in 74 post(s)
Gebeurt dat enkel als je vaart met de boot of ook op het droge als je de motor laat draaien .
Had je dat probleem al voor je een nieuwe snelheidsregelaar erin zette .
Heb je ook de motor vernieuwd en is de motor ontstoord .
Mvg Lorenzo
speedy carpcatcher  
#3 Gepost : donderdag 2 april 2020 17:58:21(UTC)
speedy carpcatcher


Nieuwe uitzetting

Lid sinds: 1-4-2020(UTC)
Berichten: 3

De motor was reeds ongestoord en geplaatst en de regelaar ook maar heb intussen wat verder gezocht en bij volle gas vooruit gaat er een rood lampje branden en als ik wat gas terugnemen gaat het uit en brand er een groen dus ik denk dat daar het probleem zit maar ik krijg de theorie niet bijgesteld toch al bedankt om mee te denken
speedy carpcatcher  
#4 Gepost : donderdag 2 april 2020 17:59:21(UTC)
speedy carpcatcher


Nieuwe uitzetting

Lid sinds: 1-4-2020(UTC)
Berichten: 3

De motor was reeds ongestoord en geplaatst en de regelaar ook maar heb intussen wat verder gezocht en bij volle gas vooruit gaat er een rood lampje branden en als ik wat gas terugnemen gaat het uit en brand er een groen dus ik denk dat daar het probleem zit maar ik krijg de theorie niet bijgesteld toch al bedankt om mee te denken
Gebruikers aanwezig in dit topic
OceanSpiders 2.0
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.