logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

3 Pagina's<123>
Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Erwin  
#21 Gepost : woensdag 6 januari 2010 12:00:36(UTC)
Erwin


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 8-1-2009(UTC)
Berichten: 7.647
Man
Nederland
Locatie: Kampen

Bedankjes: 71 keer
Is 57 keer bedankt in 52 post(s)
Ook voor mij is het maar een 20 minuten rijden. Wordt gezellig. Trek me maar aan me jas als je me ziet he!!128fs31818
Tim_Ellerman  
#22 Gepost : woensdag 6 januari 2010 19:14:24(UTC)
Tim_Ellerman


35 ponder

Lid sinds: 27-7-2009(UTC)
Berichten: 1.525

Kijk uit met wat je zegt Erwin.. Jij word straks heel de dag aan je jas getrokken!TongBreede lach hahahaha
Groetjes, Tim

timvanzanten  
#23 Gepost : zaterdag 9 januari 2010 22:41:42(UTC)
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
Helemaal als het zo'n mooie carpfeeling jas is niet!
JulienH  
#24 Gepost : zondag 10 januari 2010 14:20:26(UTC)
JulienH


20 ponder

Lid sinds: 9-7-2009(UTC)
Berichten: 316

Hieronder de nodige informatie betreffende de beurs:

Presentaties:

zaterdag 6 februari
10:00 uur Danny Fairbrass
11:30 uur Sjoob Kobus & Roald Borgman
13:00 uur Steve Briggs
15:00 uur Sjaakie & De Polderboys

zondag 7 februari
10:30 uur Sjoob Kobus & Roald Borgman
12:00 uur Sjaakie & De Polderboys
13:00 uur Steve Briggs
14:00 uur Danny Fairbrass

Steve Briggs
Steve Briggs neemt ons mee naar zijn visserij van 2009. Steve bevist een enorme variëteit aan wateren die elk om een eigen tactiek vragen. In zijn presentatie neemt Steve ons mee naar Franse en Engelse topwateren en vertelt hij over rigs, aas en over de technische en tactische keuzes die hij maakt. Uiteraard ontbreken de karpers niet.

Sjoob Kobus & Roald Borgman
Sjoob Kobus en Roald Borgman zijn twee bloedfanatieke Nederlandse karpervissers die er bijna altijd samen op uittrekken. Beide vrienden vissen al jaren in Frankrijk maar ook op zeer moeilijke Nederlandse circuitwateren. In hun presentatie nemen ze ons mee naar de oevers van enkele uitdagende wateren en vertellen ze over hun visserij.

Danny Fairbrass
Danny Fairbrass – voor velen de Engelse koning van de onderlijn – vertelt over zijn visserij op zijn eigen water Gigantica. In zijn presentatie trekt Danny van leer over zijn specifieke visserij en tevens vertelt hij over diverse tactieken en ‘geheime’ rigs. Als klap op de vuurpijl laat Danny een karper zien van meer dan dertig kilo.

Sjaakie & De Polderboys
Sjaakie & De Polderboys zijn terug met een nieuwe en imponerende diareeks die wordt vertoond aan de hand van zorgvuldig uitgekozen sfeermuziek. De heren hebben de afgelopen jaren in diverse landen gevist en dat is te zien aan de hoogwaardige fotografie. Dit is een presentatie die je karpervissersziel raakt en dus niet mag missen.


IJsselhallen Zwolle Nederland
zaterdag 6 & zondag 7 februari 2010
Openingstijden:
Zaterdag 9.00-17.00 uur, zondag 10.00-16.00 uur
Entreeprijzen:
Volwassenen: € 10,00
Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding gratis
Adres:
IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

Voor alle standhouders, klik hier
Het is alle dagen visdag, maar geen vangdag.
Erwin  
#25 Gepost : zondag 10 januari 2010 14:47:17(UTC)
Erwin


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 8-1-2009(UTC)
Berichten: 7.647
Man
Nederland
Locatie: Kampen

Bedankjes: 71 keer
Is 57 keer bedankt in 52 post(s)
The gek! Dat heb je even mooi uitgezocht voor ons.bliss Thx. Julien
JulienH  
#26 Gepost : woensdag 3 februari 2010 19:03:25(UTC)
JulienH


20 ponder

Lid sinds: 9-7-2009(UTC)
Berichten: 316

Kreeg net de nieuwsbrief via de mail. Wil hem jullie niet onthouden! Het laatste nieuws over Carp 2010.

Beste Karpervisser,

Hierbij ontvang je het laatste nieuws over CarpZwolle. Een aantal toonaangevende exposanten delen graag het laatste nieuws en acties met je. Tot komend weekend! Inmiddels hebben 20 geluksvogels hun Gratis entreebewijs ontvangen.

ACTIE op de stand van KARPER MAGAZINE
Op de Karper stand nr 49 hebben we een aantal schitterende acties die je niet mag missen:
In Karper 58, die vanaf 4 februari in de winkel ligt, zit een kaartje van Proline. Elke dag kunnen de eerste 300 bezoekers die dit speciale Proline kaartje ingevuld inleveren een Gratis proefzakje Proline Sticks ophalen. Hoor je niet bij de eerste 300 bezoekers dan krijg je exclusief 10% korting op de aanschaf van de Sticks. En maak je iedere dag om 14.00 kans op een gesigneerde DVD van Frank Warwick.
Frank Warwick heeft speciaal voor ons 100 dvd’s, Warwick’s way with Carp gesigneerd. De dvd is voor slechts € 19,95 per stuk te koop. Naast de DVD van Frank hebben we ook de nieuwste DVD van PB Products “The Challenge” met o.m. Koen Knoops en nog veel meer.
Jouw eigen karper foto op canvas? Kom bij ons je speciale actiecode ophalen!

Ben je nog geen abonnee van Karper profiteer dan op de beurs van de volgende welkomstgeschenken:




Proline Boiliepakket t.w.v. € 65,- of een unieke set van de dvd’s van Frank Warwick en Rob Hughes.

Heb je liever korting dan een welkomstcadeau, dat kan ook. Je profiteert dan van € 10,- korting.
Kijk ook op: www.karper-magazine.nl voor actuele abonnee aanbiedingen en onze shop!

Raven Hengelsport met scherpe prijzen.
Uiteraard komt Raven Hengelsport als grootste hengelsport winkel van Europa ook naar Zwolle! Bij hun op de stand kunnen we buiten heel veel scherpe aanbiedingen ook veel nieuwe producten zien. Dit jaar gaat Raven o.a. knallen met verse pellets tegen ongelooflijke superprijzen! En verder is de vernieuwde Baitliner voerboot ook verkrijgbaar. Hiervan is bijvoorbeeld de complete afstandsbediening vernieuwd wat de betrouwbaarheid nog meer ten goede komt. De scherpe prijs van € 399,99 veranderd hierdoor niet! Mis het niet op de enorme stand van Raven Hengelsport op Carp2010!


Rod Hutchinson op CARP 2010
Na een lange afwezigheid van Europese karperbeurzen, heeft karper legende Rod Hutchinson CARP 2010 gekozen om zijn terugkeer op het Europese beurzencircuit te maken. Rod staat op de stand van Angling Publications om zijn boeken “Carp Along The Way” volumes 1 en 2 te promoten. Deze boeken volgen zijn leven vanaf de jaren ‘60 tot de jaren ‘90. Karpervissen was toen niet zo populair als nu en karpervissers moesten alles verzinnen om op bepaalde wateren te mogen vissen en Rod was daar een meester in! Veel van het materiaal is nieuw, en natuurlijk ontbreekt de humor niet. Maak een praatje met Rod op standnummer 32.



Kasperstudiogroep Nederland
Op Carp 2010 houdt de Karperstudiegroep Nederland (KSN) in samenwerking met de Vereniging Belgische Karpervissers vzw (VBK), evenals vorig jaar een eenmalige actie. De actie houdt in dat wanneer men een gecombineerd lidmaatschap afsluit, men slechts € 50,00 is verschuldigd. Men wordt dan dus lid van de beide verenigingen. Is men reeds lid van één van beide verenigingen dan betaald men slechts € 25,00 voor het contributiejaar 2010.
Deze actie is alleen geldig op beurs Carp 2010.


Deel je ervaring op de MAD hyve
MAD is een trendy en innovatief karpermerk, aangezien Hyves een van de meest populaire media is van de afgelopen tijd heeft MAD een eigen Hyve pagina aangemaakt. Graag willen we jullie ervaringen, meningen en visfoto’s zien op onze hyve! MAD zal gedurende de Carp2010 beurs zoveel mogelijk leden werven om ideeën en gedachtes te horen zoals die nu aan de waterkant spelen. Immers wij luisteren naar de wensen van vissers en proberen onze producten daar dan ook zoveel mogelijk op af te stemmen.
Kijk zelf maar op de MAD hyve: http://madcarp.hyves.nl
Onder de leden van deze hyve pagina wordt vanaf nu met enige regelmaat mooie prijzen verloot. Dus wordt meteen lid & follow the MADness!!!



Viper-voerboten.nl
Viper-Voerboten.nl is sinds 2009 officiëel importeur van de Engelse Viper voerboten voor Nederland en België. Alle modellen voerboten hebben wij op voorraad en alle eventuele service beurten of reparaties zullen in eigen beheer in Nederland plaatsvinden. Viper Nederland zal op Carp2010 met spectaculaire beursaanbiedingen komen voor alle modellen voerboten (Icon, MK3 en de Storm) met of zonder dieptemeter. Al onze beursaanbiedingen kunt u vinden op www.viper-voerboten.nl en tevens op onze flyer die bij de ingang van Carp2010 uitgedeeld zal worden. Medio april 2010 zal er een compleet nieuw model voerboot bij komen de Viper Ranger. Tevens verwachten wij rond april voor alle modellen een GPS systeem klaar te hebben! Voor vragen, bestellingen en/of uitleg bent u van harte welkom op onze stand: no. 4 in hal 1 of neem vrijblijvend contact op via onze site.



Nieuw bij CCMOORE Benelux 2010
Voor CCMOORE is 2010 een speciaal jaar, het jaar waarin een nieuwe boiliereeks wordt gelanceerd, N-GAGE XP. Op Carp 2010 wordt dit product gelanceerd. De boilie bevat de meest succesvolle vangingrediënten die er op de markt zijn, o.a. feedstimXP.
De range bestaat uit diepvries en shelflife bollen, voor de zelfrollers is er basismix te verkrijgen. De range bevat ook pop-ups in dezelfde smaak, pellets en een dip waarin je de pellets of pop-ups een extra boost kunt geven. Verder is er voor de zelfrollers het N-GAGE XP extract.
Als kers op taart is er de “weedbeater” stickmix, een speciale mix om in wier te vissen waarbij de losgekomen deeltjes op en neer gaan en een klein wolkje maken nabij het haakaas. Ook is er een nieuw assortiment aan kleurstoffen die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Op alle boilies is er op Carp Zwolle 5% korting.


Sportvisserij Nederland.
Sportvisserij Nederland zal op Carp 2010 natuurlijk aandacht besteden aan het beursthema "Uitbreiding nachtvisserij". Op grote panelen wordt duidelijk uitgelegd wat de wettelijke regels voor het nachtvissen en het overnachten aan de waterkant zijn. In de stand is bovendien de Hengelsportfederatie Oost-Nederland aanwezig om uitleg te geven over het karpervissen in de regio. Wil je graag je mening geven over het
nachtvissen , het vissen met drie hengels of de VISpas? Vul in de stand van Sportvisserij Nederland de enquête in!


Wout van Leeuwen komt met aantal mooie en nieuwe artikelen.
Aqua; een top product uit de UK een complete range aan Tenten/tassen en foudralen
hiervan zijn wij exclusief dealer in de omgeving rotterdam en uiteraard op Zwolle met stand aanwezig!
Ook nieuw in ons assortiment: Daiwa; Een hele range aan kwalitatief hoogwaardige luggage. Echt oerdegelijk, en de looks van deze producten is zeker niet verkeerd. Solar mag natuurlijk niet aan de lijst ontbreken. Ook zij hebben een aantal van hun nieuwe produkten op de beurs liggen. Zoek je wat van Solar, kom dan maar eens kijken op onze stand! Wij hebben in elk geval de volgende nieuwe artikelen liggen...


Harm nuis presenteert vele nieuwe producten.
Hengelsport Harm Nuis Presenteert u vele nieuwe producten van o.a. Chub, Ace en niet te vergeten B-Richie! Waaronder de Ace i-3 beetverklikkers en ontvanger van superieure kwaliteit en voorzien van alle nieuwe technische snufjes (een echte aanrader!) En nog veel meer! Verder barst de stand van Hengelsport Harm Nuis natuurlijk uit zijn voegen van de vele aanbiedingen met kortingen tot wel 60%!! Kijk ook op www.harmnuis.nl




The Carp Specialist verwelkomt u graag op Carp2010!
Bent u net zoals ons een verstokte Frankrijkganger, of staat juist uw eerste Frankrijktrip dit jaar pas in de agenda? U bent van harte welkom op de stand van The Carp Specialist.
De vertrouwde bestemmingen zoals het Goncourt complex, Livardière en Boux zijn uitgebreid met welkome ‘nieuwelingen’ zoals Lac de Villedon, Domaine des Iles en Lac Serreire. Dus niet alleen veel ‘sterke verhalen’, maar ook veel nieuwigheden en de beste bestemmingen bij The Carp Specialist!



Targetbaits komtmet knallende aanbiedingen!
Aanbiedingen Freezerbaits!
- Bloodworm Secret Plus, 4 kg emmer € 20,-
- The Mysterious, 4 kg emmer € 20,-
- Special Creamy, 4 kg emmer € 17,-
- The Crazy Spice, 4 kg emmer € 15,-

Bij een bestelling van minimaal 50 kg ontvangt u:
- 10% korting
- Gratis fluor pop-ups
- Gratis 3 kg pellets in Target Baits emmer
- Gratis thuis bezorgd!

Meer info www.targetbaits.nl


Satisfishing Wear met jou naam!
Op de stand van Satisfishing Wear kunnen alle bezoekers van de Carp een kledingstuk kopen waar jou eigen naam op komt te staan! MAX. 15 tekens of letters. Als het kledingstuk goed zit, kun je op de beurs 20% van het aankoop bedrag aanbetalen en word kosteloos jou naam op het betreffende kledingstuk geborduurd. Het kledingstuk zal worden nagezonden als je op de stand je gegevens invult.
Wil jij geld in je zak houden om iets anders te kopen dan is dit de uitkomst! Voor meer info: www.satisfishing.com


JRC pakt groot uit tijdens Carp 2010!
Er is veel te doen bij JRC tijdens Carp 2010! Veel nieuwe producten zoals de nieuwe X-Lite bivvy, de Blade X hengels, de Sabre X hengels en natuurlijk de klassieke penhengel met een testcurve van 1,5 lb. En een kurken handgreep. Dat is ouderwets genieten. Ook op het gebied van endtackle zijn er de nodige nieuwtjes. Wat te denken van de Snide leaders, hier is al veel over geschreven en gesproken en inmiddels al een hit bij onze consultants en volop verkrijgbaar tijdens Carp. Onze pro staffers staan volledig tot u beschikking, delen de nieuwe JRC catalogus uit en demonstreren onze producten.

Als klap op de vuurpijl is er nog een geweldige actie! Bij aankoop van end tackle materiaal uit de Connection Range t.w.v. € 25,00 of voor een bedrag van € 50,00 aan overige JRC producten, kunt u op de stand van JRC, een JRC t-shirt afhalen zo lang de voorraad strekt. Check www.jrcproducts.nl voor meer informatie en bekijk ook regelmatig blogs van onze pro staffers.


Nachtvissen in Frankrijk 2010
Frankrijk is en blijft het land voor het vangen van grote karpers. Wereldrecords worden er verbroken. En het aantal openbare wateren met nachtvis mogelijkheden is ongekend. “Nachtvissen in Frankrijk 2010” is geheel geüpdate naar de huidige regelgeving. Aktie! Carp 2010 heeft de primeur met het boekje Nachtvissen in Frankrijk 2010. De speciale beursprijs zal € 10,- zijn!!


Nieuwe serie karperhengels bij BBSpecimenRods
Het voornaamste nieuws bij hengelbouwer BBSpecimenRods voor 2010 is de nieuwe serie karperhengels.
Wanneer u het beste van het beste zoekt zijn dit absoluut de hengels waar u de stand van BB voor moet bezoeken. De serie bestaat uit 4 typen en varieert in testcurve van: 2¼ t/m 3¼lb.

Naast het standaard assortiment met diverse allround karperhengels, afstandhengels en penhengels van zéér licht tot zwaar, zijn er ook andere specialisten hengels te bewonderen. Zo is er de 'Specimist' specifiek voor de barbeel, een zeer lange ( 485cm!) 4-delige hengel voor zowel karper als barbeel, een 3-delige penhengel voor in de kofferbak en diverse andere specifieke hengels voor zeelt, brasem etc..
Ook is er een nieuw duo penhengels genaamd "Royal Dutch". De diepwarme golden-orange kleur geeft deze hengels een zeer exclusieve uitstraling, werkelijk prachtstokken!
Let op! Bij aankoop van een set hengels tijdens de beurs geldt dit jaar een speciale beurskorting!! www.specimenrods.nl


Dream baits
Bij Dream baits hebben ze de volgende actie’s tijdens Zwolle opgezet, iedereen die voor 100€ aan Dreambaits producten aankoopt krijgt zijn inkom biljet in vermindering gebracht bij de eind afrekening. Ook boilie bestellingen tijdens carp2010 kunnen op een extra korting rekenen onder de 50kg =5% korting en boven de 50kg 10% korting. (de bestellingen moeten wel tijdens de maand februari worden afgehaald en betaald). Ook wie 1potje pop ups koopt krijgt een 2de gratis. Om de nieuwe sprays te lanceren zullen we ook 1kopen 1gratis hanteren.
www.dreambaits.be


Ribbink Nautic
Ribbink Nautic concentreert zich naast de watersport ook op de hengsport. Dit jaar nemen wij voor het eerst deel aan het Carp Zwolle evenement. Om ons meteen op de kaart te zetten hebben we een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. De Fishfinders van Humminbird bieden wij exclusief op de beurs aan tot 25% aan korting. Deze zelfde aanbieding hebben wij ook op de Minn Kota elektro motoren.

Naast aantrekkelijke aanbiedingen kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor advies op gebied van elektrisch varen. Ook kunt u bij de mogelijkheden op gebied van Side Imaging bekijken. www.ribbink.nu
Het is alle dagen visdag, maar geen vangdag.
Kees van de Belt  
#27 Gepost : woensdag 3 februari 2010 20:35:05(UTC)
Kees van de Belt


10 ponder

Lid sinds: 29-12-2009(UTC)
Berichten: 99

dat ziet er allemaal tof uit...ik ga denk ik zondag..zorg wel dat ik er om een uurtje of 9 al staKnipoog

Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
JulienH  
#28 Gepost : woensdag 3 februari 2010 22:25:10(UTC)
JulienH


20 ponder

Lid sinds: 9-7-2009(UTC)
Berichten: 316

Kees van de Belt schreef:
dat ziet er allemaal tof uit...ik ga denk ik zondag..zorg wel dat ik er om een uurtje of 9 al staKnipoog



10 uur open. Een uur blauwbekken. Succes Shame on you
Het is alle dagen visdag, maar geen vangdag.
Kees van de Belt  
#29 Gepost : woensdag 3 februari 2010 22:41:34(UTC)
Kees van de Belt


10 ponder

Lid sinds: 29-12-2009(UTC)
Berichten: 99

ah oops...verkeerd gelezen...dan om 9 uur maar van huis weg...

( en sinds wanneer zijn we bang voor een uurtje blauwbekken...als het daar bij blijft voor dit jaar, teken ik ervoor:-" )
Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
ronpothuizen  
#30 Gepost : woensdag 3 februari 2010 23:00:49(UTC)
ronpothuizen


25 ponder

Lid sinds: 4-10-2009(UTC)
Berichten: 437

Mot bijna 2 uur rijden,denk je daar van.
Erwin  
#31 Gepost : woensdag 3 februari 2010 23:13:41(UTC)
Erwin


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 8-1-2009(UTC)
Berichten: 7.647
Man
Nederland
Locatie: Kampen

Bedankjes: 71 keer
Is 57 keer bedankt in 52 post(s)
ronpothuizen schreef:
Mot bijna 2 uur rijden,denk je daar van.


Ja...dat is langKnipoog
Tim_Ellerman  
#32 Gepost : donderdag 4 februari 2010 15:00:14(UTC)
Tim_Ellerman


35 ponder

Lid sinds: 27-7-2009(UTC)
Berichten: 1.525

Ik ook zeker 1,5 uur rijden.. Rij vanaf Culemborg zaterdagochtend.

Heb er zin in! Echt een jaarlijks uitje de karperbeursBreede lach
Groetjes, Tim

Kees van de Belt  
#33 Gepost : vrijdag 5 februari 2010 17:57:16(UTC)
Kees van de Belt


10 ponder

Lid sinds: 29-12-2009(UTC)
Berichten: 99

zondag familieverplichtingen....dat word dus morgen heengaan.

Kheb er zin in Breede lach
Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
steef zenden  
#34 Gepost : zaterdag 6 februari 2010 09:59:34(UTC)
steef zenden


50 ponder

Lid sinds: 3-11-2009(UTC)
Berichten: 2.324

Veel plezier iedereen die vandaag gaat......
Zij die moeten werken benijden jullie en zijn jaloers......
elke karper telt, niet alleen de grote karpers tellen maar ook de kleine karpers(knolletjes)!!!! Het belangrijkste is dat je maar geniet van de dril en de vangst van de karper...

sinds mijn ongeluk heb ik een nieuwe bijnaam scar head!!!!!!

SnowMan  
#35 Gepost : zaterdag 6 februari 2010 10:46:23(UTC)
SnowMan


15 ponder

Lid sinds: 3-2-2010(UTC)
Berichten: 158

Voor mij zou dat 2:23 uur van huis zijn...

Denk dat ik zowat geradbraakt uit mijn wagen stappen zal met mijn zwakke rug.

Ik pas dus, maar wens iedereen een prachtige dag toe.

grtz Danny
JulienH  
#36 Gepost : zaterdag 6 februari 2010 16:49:03(UTC)
JulienH


20 ponder

Lid sinds: 9-7-2009(UTC)
Berichten: 316

Ik hoor van klanten die na de beurs in de winkel langskomen niets anders dan: te druk, geen pin mogelijkheid en veel te veel reclame! Ik ga morgen. Ben benieuwd!
Het is alle dagen visdag, maar geen vangdag.
Kees van de Belt  
#37 Gepost : zaterdag 6 februari 2010 20:05:21(UTC)
Kees van de Belt


10 ponder

Lid sinds: 29-12-2009(UTC)
Berichten: 99

Hey,

het was idd erg druk...en hoorde al mensen klagen over het pinnen ja.
maar verder wel heel leuk, alleen een beetje jammer van de presentatie van Danny Fairbrass, het leek wel
of ik bij een verkoper zat die mij een vakantie aan wilde smeren.
er gingen een heleboel mensen de zaal uit bij hem, ik denk dat hij het morgen ook echt anders moet doen
Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
Arnold  
#38 Gepost : zaterdag 6 februari 2010 20:46:52(UTC)
Arnold


35 ponder

Lid sinds: 13-7-2009(UTC)
Berichten: 974

Ik ben niet bij de presentatie van Danny geweest. Wel bij die van Steve Briggs en dat was een leuke presentatie. Verder vond ik de beurs geslaagd. Het was met momenten inderdaad behoorlijk druk maarja dat was te verwachten. Verder was er een lekker uitgebreid aanbod aan standhouders, van alles wat zeg maar.
Wim vo  
#39 Gepost : zaterdag 6 februari 2010 23:06:11(UTC)
Wim vo


15 ponder

Lid sinds: 25-12-2009(UTC)
Berichten: 131

Was inderdaad een drukke dag en met momenten enorm druk.Veel handjes geschud,enkel de mensen van carpfeeling niet opgemerkt!(jammer)
Erwin  
#40 Gepost : zaterdag 6 februari 2010 23:53:28(UTC)
Erwin


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 8-1-2009(UTC)
Berichten: 7.647
Man
Nederland
Locatie: Kampen

Bedankjes: 71 keer
Is 57 keer bedankt in 52 post(s)
Ik hoorde van Mick al dat jullie binnen waren, maar ik heb jullie niet gezien, helaas.... Ik was er de hele dag.....Ik ben vrij klein en wordt snel over het hoofd gezienKnipoog
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest
3 Pagina's<123>
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.