logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Dennis Hessels  
#1 Gepost : zondag 25 september 2011 12:48:10(UTC)
Dennis Hessels


15 ponder

Lid sinds: 5-4-2010(UTC)
Berichten: 165

Het is zo ver - Visgids Zwolle is klaar!!! Deze unieke film brengt de uitmuntende vis mogelijkheden in en rond Zwolle in beeld. Dit gebeurt door reportages in diverse vis disciplines, afgewisseld met informatieve beelden en nuttige informatie over de wateren van Zwolle. Polders, stadswater, rivieren, kanalen, plassen - het komt allemaal voorbij, zowel op het gebied van witvis, karper als roofvis.

Uniek concept
Het doel van Visgids Zwolle is het tonen van de geweldige mogelijkheden die Zwolle als 'visstad' biedt. Dat deze talrijk en daadwerkelijk bijzonder zijn, zult u na het zien van de film beamen. Maar ondanks dat het over specifieke Zwolse wateren gaat, is de film ook geschikt voor een breder geïnteresseerd publiek. De reportage over de zeer bijzondere witvisserij vanaf een krib met de vaste hengel, bijvoorbeeld, of die over vissen op karper op één van onze snel stromende rivieren bieden ook sportvissers in het algemeen nuttige informatie. Voeg daarbij dat hier ècht gerichte stekinformatie wordt gegeven. Wil immers niet iedere visser graag tot in detail weten waar en hoe hij de vis moet vangen?

Witvis, roofvis, karper
Over elk van de drie meest gangbare visserijen - witvis, roofvis en karper - is een aparte film gemaakt. De films samen vormen Visgids Zwolle. In de witvis film volgen we in vier reportages Bert aan de IJssel, het Zwarte Water en de Vecht, gaan we met Dick vissen vanaf een krib in de IJssel en in de winter in de zwolse stadsgrachten. De roofvissers zien Jouke Jansma vissen vanuit de boot op het Zwarte Water en de Vecht; we gaan mee met Venno en Roy naar respectievelijk Zwolle Zuid en Stadshagen en we gaan vliegvissen in polder Salland. De karper liefhebbers kijken mee met Stein die ons Kolk Ruimzicht laat zien en ons mee neemt naar Zwolle Zuid om daar op graskarper te vissen. Alwin vertelt ten slotte dat het moeilijk, maar zeker niet onmogelijk is om aan de IJssel karper te vangen. Naast al deze reportages wordt in elke film ook nog eens een veelheid aan wateren kort, maar duidelijk en informatief in woord en beeld aan u voorgesteld.

Verkoopadres
Visgids Zwolle duurt maarliefst 105 minuten en is verkrijgbaar via Hengelsportoost.nl voor € 12,50 exclusief verzendkosten. Wie interesse heeft, stuurt een mail naar de redactie via ingmar@hengelsportoost.nl
Sponsor
Gebruikers aanwezig in dit topic
OceanSpiders 2.0
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.