logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Mark Hoedemakers  
#1 Gepost : vrijdag 4 november 2011 19:34:41(UTC)
Mark Hoedemakers


10 ponder

Lid sinds: 16-1-2011(UTC)
Berichten: 96

UserPostedImage

De VBK Meeting is enkel toegankelijk voor leden. Er is voor niet-leden de mogelijkheid om lid te worden (lidmaatschap voor 2012) aan de ingang.

Groeten
Mark
Sponsor
Mark Hoedemakers  
#2 Gepost : maandag 5 december 2011 20:56:24(UTC)
Mark Hoedemakers


10 ponder

Lid sinds: 16-1-2011(UTC)
Berichten: 96

VBK Meeting Update!

Er zal een extra spreker zijn op de VBK meeting. Tussen 12:00 en 14:00 zal Danny Geysen van de Vlaamse Roofvis Federatie een uiteenzetting doen over de toepassing van het programma Dr. Depth voor de karpervisserij. Met dit programma en een geschikte dieptemeter kunnen dieptekaarten gemaakt worden van waters waarop zelfs de hardheid van de bodem wordt aangegeven. Geïnteresseerden kunnen bij Danny terecht voor een uitleg op maat.

Ook de tombola wordt dit jaar grootser dan ooit. Tal van firma's hebben al toegezegd om schitterende prijzen ter beschikking te stellen.
Dit jaar zijn er bovendien maar liefst 3 superprijzen die worden verloot. Naast een BT V voerboot van Tony Schrijver en een visreis van Morocco Carpfishing stelt JRC namelijk een set beetmelders met ontvanger Radar DSI ter beschikking!

We weten zeker dat we met de gastsprekers, de 25 standhouders en de masale opkomst van onze leden weer een prachtige, gezellige en leerrijke dag zullen hebben.

Tot zaterdag a.s. in Temse!
Mark
Mark Hoedemakers  
#3 Gepost : zondag 11 december 2011 15:32:16(UTC)
Mark Hoedemakers


10 ponder

Lid sinds: 16-1-2011(UTC)
Berichten: 96

Een dag na de meeting ben ik blij dat ik als een tevreden en fiere voorzitter mag terugblikken. Het was een schitterende editie die veel te snel voorbij was. Hier en daar een schoonheidsfoutje waar niemand van ons schuld aan had, dus dat mag de pret niet drukken. Een mooie generale repetitie voor de feestmeeting van volgend jaar. Dan bestaat het VBK 20 jaar!

Dank aan alle aanwezige leden, alle bestuursleden die ervoor hebben gezorgd dat alles vlotter dan ooit liep, alle adverteerders die met een stand aanwezig waren (met 27 firma's meer dan ooit!!), en aan de mensen die voor de schitterende presentaties hebben gezorgd.

Tot volgend jaar! Blij

Groeten
Mark
Gebruikers aanwezig in dit topic
OceanSpiders 2.0
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.