Kerst 2020

Kerst 2020

De kerst en jaarwisseling staan voor de deur en het contrast met voorgaande jaren is nog nooit zo groot geweest. Inmiddels hoeven we niet meer uit te leggen hoe het komt, het raakt ons allemaal. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de feestdagen, want 2020 is een bijzonder vreemd jaar geweest. Minder sociale contacten, minder vistripjes naar het buitenland en overvolle oevers langs de wateren in Nederland en België door ‘thuiswerkers’.

 

Advertentie:

  Nu hebben wij geen glazen bol, maar in alle redelijkheid kunnen we verwachten dat deze maatregelen en versoberingen ook in 2021 een hoofdrol zullen gaan spelen. En of je nu voor of tegen vaccinatie en de maatregelen in zijn algemeenheid bent, we hebben allemaal één gezamenlijk doel: ons normale leventje weer oppakken. Laten we daarom ook samen ons best doen om zo snel mogelijk weer ‘terug naar normaal’ te gaan!

Wijzigingen binnen CarpFeeling

En dan nu terug naar het vissen en onze eigen website. Als we terugkijken op het afgelopen jaar dan zijn er achter de schermen bij CarpFeeling ook enkele wijzigingen doorgevoerd. De grootste verandering is dat Edwin en Patricia hebben besloten om een stap terug te doen en een nieuwe uitdaging aan te gaan in de vorm van Original Carp Clothing, hun nieuwe webwinkel voor karperkleding. Het dagelijkse beheer van de website is per september volledig overgedragen aan Frank, die samen met onze (gast)schrijvers zorgt dat er altijd wat nieuws te lezen valt op CarpFeeling.

Kerst 2020
Kerst 2020
Een ‘kerstige’ comic uit ons archief

Dat brengt ons gelijk naar een woord van dank. Een initiatief als CarpFeeling is volledig afhankelijk van artikelen en content die worden aangeleverd door onze vaste schrijvers, maar ook door gastschrijvers. Wij willen iedereen die een rol heeft gespeeld bij en rond onze website ontzettend bedanken voor alle tijd en inzet die zij in CarpFeeling hebben gestopt in dit turbulente jaar. We hopen dat we ook in 2021 weer op jullie hulp mogen rekenen en hebben natuurlijk altijd ruimte voor nieuw (schrijf)talent!

Er staat ons iets moois te wachten

Maar natuurlijk vergeten we ook jou als trouwe bezoeker van onze website niet. Zonder bezoekers heeft een site immers geen bestaansrecht. Bedankt dat ook jij regelmatig onze website bezoekt en onze artikelen leest en waardeert!

Je zult nog een klein beetje geduld moeten hebben, maar we kunnen verklappen dat we al vroeg in 2021 een mooie verrassing voor je zullen hebben. Daarover later meer 😉

kerst 2020
Fijne kerstdagen!

Afsluitend wensen we jou ontzettend fijne dagen toe en hopelijk lukt het om, zoveel als mogelijk, van en met elkaar te genieten van de kerst.

De crew van CarpFeeling

 

Advertentie:

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *