Spicy Boilies

De spicy boilie is iets van de laatste jaren. Tegenwoordig komen er steeds meer soorten boilies op de markt met de meest bijzondere smaken. Één daarvan is een gekruide boilie. Wanneer je je eigen eten kruid versterkt en verbeter je de smaak. Zo geld het ook voor de karper. Bovendien lekker de kruiden makkelijk uit wanneer het water begint op te warmen of al goed op temperatuur is. Mijn ervaringen met deze boilies zijn dat ze vooral wanneer het water warm word/is ze instant heel goed kunnen werken.

Vooral op wateren waar normaal gesproken niet met dit soort boilies word gevist. Normaal gesproken versterk ik de smaak van mijn hennep altijd met zout en chili. Dit is op sommige wateren echt een killer. wanneer je over zo'n lekker bedje van hennep gaat vissen met boilies loont het ook boilies met deze smaken te gebruiken

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.