Zoete Boilies

Dit is zo'n beetje de oudste smaak die er is voor de boilie. Wie heeft er nooit mee gevist. Toen de boilie werd geïntroduceerd in Nederland viste een ieder met de bekende aardbei, banana en scopex boilie. Dit zijn ontzettend goeie instant boilies vanwege hun hoge flavour gehalte. Het is alleen jammer dat er op vrijwel alle wateren verschrikkelijk veel mee is gevist, waardoor deze boilies hun kracht hebben verloren door dressuur. Nou komen er ieder jaar gelukkig weer nieuwe smaken op de markt die weer afwijken van de bestaande recepten. Door hun onderscheid ook goed werken en veel vis weten te verleiden.

Een goed voorbeeld hiervan is de pineapple. Wie heeft er niet mee gevist? Wie heeft er niet mee gevangen. Dit zijn boilies die instant hun werk uitmuntend goed doen en ook 's winters vaak veel vis weten te verleiden. Vaak is alleen de voedingswaarde van zo'n boilie (varieert ook van merk tot merk) een stuk minder als dat van een vismeel boilie, dus voor langere voer periodes zul je merken dat de vangsten af zullen nemen.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.