Domhoff knoop

Deze is speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van je haak op je onderlijn. Een erg betrouwbare en sterke knoop die na de komst van de knottless knot niet veel meer wordt gebruikt. Dit komt misschien wel omdat deze knoop wat lastiger te maken is.

Wanneer de knoop zit, weet je zeker dat hij blijft zitten. Erg compact en zal in tegenstelling tot de knottless knot niet meer verschuiven of wrikken.


Maak een lusje voor je hair en leg deze langs je haak om de lengte van je hair te meten.


Maak een grote lus en houd deze tussen je rechter duim en wijsvinger.


Pak met je linkerhand de lus en draai deze om zijn as om de haak steel. Draai hem minimaal 5 keer om de haaksteel.


Maak je lus goed nat en trek je onderlijn langzaam maar zeker aan. Trek alleen de kant van het oog van je haak aan. Zoals je op de foto kunt zien heb je een mooie, compacte knoop


Wat je nou alleen nog moet is je onderlijn materiaal van buiten naar binnen door het oog van je haak halen.

Succes!!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.