Ring Loop

Voor het bevestigen van een ringetje op je hair ben je vaak even aan het prutsen. De meeste mensen doen dit door middel van een simpele lus. Het ringetje zit dan mooi op zijn plek en zal bijna niet verschuiven. Een groot nadeel aan deze manier van bevestigen, vind ik dat door deze knoop het ringetje vaak schuin je hair komt te staat.

Wanneer dit ringetje schuin op je hair staat zal hij minder gemakkelijk over de haaksteel schuiven. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt is er een simpele maar doeltreffende knoop, namelijk de Ring Loop.


1 • Rig ring
2 • Je hair (met aas om de afstand te meten)
3 • Je haak


Haal je hair door de rig ring en bepaal de afstand waar het ringetje precies moet komen.


Pak nou het ringetje tussen je duim en wijsvinger en sla de lijn van je hair 1 keer om het stukje tussen je ringetje en je aas.


Haal nou de lijn van je hair van buiten naar binnen door het oogje van de lus zoals je kunt zien op de foto.


Trek langzaam en geleidelijk het knoopje aan beide kanten aan. Zoals je al kunt zien, gaat je rig ring haaks op de lijn van je hair staan.


Knutsel nou je rig verder in elkaar. Zoals je kunt zien op de foto zit het ringetje nou perfect op je haaksteel. Deze zal ook niet meer gaan draaien.

Succes!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.