logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
The Carp Specialist  
#1 Gepost : zaterdag 20 november 2010 08:29:52(UTC)
The Carp Specialist


Nieuwe uitzetting

Lid sinds: 15-9-2010(UTC)
Berichten: 2

Met gepaste trots presenteert The Carp Specialist tijdens de jaarlijkse meeting van de Karperstudiegroep Nederland op 20 november haar nieuwe website! Bas van Klaveren, eigenaar van The Carp Specialist, zegt: “Al sinds de oprichting van ons karperreisbureau in 2004 heeft interactie met onze gasten de hoogste prioriteit gehad. Het delen van ervaringen op onze betaalwateren via onze website zorgt voor een uitstekende voorbereiding van ieders visvakantie! Door middel van foto’s, video’s en reviews krijgt de gast een goed zicht op de vakantie die hij kan verwachten… hoe is het weer, waar wordt er gevangen, wat zijn de tactieken die andere vissers toepassen etc. Allemaal vragen waarop de visser een antwoord vond op onze bestaande website.”

De huidige technische mogelijkheden bieden echter ruime mogelijkheden om nog verder te gaan in de informatievoorziening. We hebben ertoe besloten om onze website in een geheel nieuw jasje te steken en te laten uitrusten met de meest moderne en interactieve functionaliteiten om ervoor te zorgen dat de visser nog makkelijk kan oriënteren, kiezen, boeken, voorbereiden en reageren op ervaringen van andere gasten. Door deze interactiviteit ontstaat een kennisbank waardoor we een nog beter zicht krijgen op de gezondheid en groeiratio van de vissen, het beheer ter plaatse en de accommodatie. Zo zijn we in staat eventuele problemen snel en accuraat aan te passen om zo een geslaagde vakantie te garanderen. We kunnen gelukkig het weer en het aasgedrag van de vis niet bepalen, maar de overige zaken dienen prima geregeld te zijn… dat is het streven van The Carp Specialist.

Naast de vernieuwde website wordt ook onze maandelijkse nieuwsbrief nieuw leven ingeblazen en blijft u door middel van de ‘KarperKlets’ op de hoogte van de ontwikkelingen op onze Franse karperbestemmingen. De KarperKlets blog is ook geheel interactief, dus iedere visser krijgt de mogelijkheid bij te dragen door middel van het aanleveren van artikelen en het reageren op anderen. Wil je iets delen op Hyves of Facebook? Met een druk op de knop is het geregeld. Zo komt niet alleen het nieuws van de wateren aan bod, maar in principe alles wat met de karpervisserij te maken heeft. De website is dus niet alleen voor onze bestaande gasten een bezoekje waard, maar ook voor karpervissers die (nog) niet in Frankrijk vissen biedt het veel praktische informatie over de visserij!

Karpervissen in Frankrijk? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website www.thecarpspecialist.nl en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening en staan bij eventuele vragen altijd voor u klaar!


Bas van Klaveren
Reisadviseur Nederland & België

Jeroen Albers
Reisadviseur Duitsland

Geheel vernieuwde website van The Carp Specialist
Sponsor
Gebruikers aanwezig in dit topic
OceanSpiders 2.0
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.