logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
FP1997  
#1 Gepost : zondag 10 augustus 2014 22:04:57(UTC)
FP1997


5 ponder

Lid sinds: 16-7-2013(UTC)
Berichten: 27

hoi allemaal ,
Een jaar na mijn inschrijving voor het jeugdkamp op lac de villedon met thecarpspecialist.nl was het dan zover , het vertrek Breede lach
Een jaar lang alles voorbereiden , al een aantal strategieën bedenken en voer inslagen wat me een aantal maanden zakgeld heeft gekost vertrokken we Vrijdagavond 1 augustus om 23:30 vanuit Breda , hopend op een week vol plezier en veel vis.
Bij het aankomen op lac de villedon stond ik perplex van de grootte van het meer en de pracht van de natuur. De aankomst was goed verzorgd met een tasje koffie en een croissant. Daarna volgde de stektrekking. Hierbij hadden ik en mijn maat niet zo veel geluk. Van de 18 deelnemende viskoppels mochten we als 17de kiezen. Al bij al toch nog geluk gehad met stek 13 dat in het ondiepe lag en waar de vis de week voordien toch wel wat activiteit vertoonde. We kwamen aan en stelden onze tent op en pakten alles uit. we maakten ons voer klaar en begonnen met het voeren. 1 à 2 kilo per hengel omdat we wisten dat de vis de week ervoor in dat gebied aan het azen was. na de eerste nacht niks te vangen pasten we ons voerstrategie aan. We bouwden de voerstek op met bollen en pellets. na een paar dagen zonder enige visactiviteit op onze stek te zien begonnen we ons vragen te stellen. We baalden enorm want heel wat andere vissers hadden toch al wat vis gevangen en wij niets ... raar, terwijl we zeker wisten dat we niets verkeerd deden ... alle stekken waren volzet en de vis een blijkbaar een heel eind komen. verkassen was ook geen optie. Uiteindelijk heb ik de voorlaatste nacht toch een vis kunnen vangen. Een dik zwijntje van 18kg , opgelucht , want naar huis gaan zonder enige vis zou ik echt erg gevonden hebben.
Ik wil hierbij ook proficiat zeggen tegen alle mensen die daar hun record hebben kunnen verbreken en ik wil ook de begeleiders bedanken waaronder Bas van Klaveren , de grote organisator en thecarpspecialist.nl voor deze fantastische verzorgde week met een superleuk team en perfect verzorgde maaltijden en dergelijke. Helaas maar 1 vis gevangen maar in ieder geval toch iets.
FP1997 heeft deze afbeelding(en) toegevoegd als bijlage:
10596983_439059299566918_750621135_o.jpg
PB spiegelkarper : 21,6 kg
PB schubkarper : 18.7

Als er vis zit kan je hem ook vangen ! Blijven doorzetten dus ! Knipoog
Sponsor
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.