logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Jeroen Luppe  
#1 Gepost : zondag 4 september 2011 22:51:02(UTC)
Jeroen Luppe


25 ponder

Lid sinds: 12-6-2010(UTC)
Berichten: 437

Vraagje:

Ik wil een vierde Fox RX beetmelder aanschaffen.

Is een losse Fox RX pieper die je nieuw haalt in de winkel altijd een 4??

De meesten worden als set verkocht dus 1,2,3.

The Baits
Sponsor
Leroy86  
#2 Gepost : maandag 5 september 2011 06:32:34(UTC)
Leroy86


25 ponder

Lid sinds: 7-10-2009(UTC)
Berichten: 412

Niet altijd.
Ben nu zelf ook aan het kijken voor een 4e, maar het schijnt wel te programmeren te zijn naar een 4e.
louiskruyfhooft  
#3 Gepost : maandag 5 september 2011 19:27:41(UTC)
louiskruyfhooft


40 ponder

Lid sinds: 31-7-2010(UTC)
Berichten: 1.124
Man
België
Locatie: Kempen

Bedankjes: 5 keer
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
stefan everts  
#4 Gepost : maandag 5 september 2011 19:48:37(UTC)
stefan everts


35 ponder

Lid sinds: 16-2-2010(UTC)
Berichten: 835

ik heb gewoon een losse gehaald via MP en hem gewoon ingesteld op dezelfde frequentie....
Pompiedomtiedom,,,,die hengels moeten krom!!!!
Karperrazzi  
#5 Gepost : zaterdag 10 september 2011 15:28:08(UTC)
Karperrazzi


20 ponder

Lid sinds: 21-6-2010(UTC)
Berichten: 294

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
Ik neem aan dat de topic starter bedoelt dat de 4e rx ook op het 4e lampje van de ontvanger binnenkomt. Ik heb hetzelfde dillema gehad. Ik kon nergens een '4e' vinden. Via Fox, geloof ene meneer Akkermans, is er toen een nieuwe rx (4e lampje) bij de lokale hengelsportwinkelier bezorgt.
stefan everts  
#6 Gepost : zaterdag 10 september 2011 18:30:49(UTC)
stefan everts


35 ponder

Lid sinds: 16-2-2010(UTC)
Berichten: 835

oke op die manier...maareh,ik kijk vast niet naar mn lampje als die fluit hoorKnipooggewoon gaanBreede lach
Pompiedomtiedom,,,,die hengels moeten krom!!!!
Jeroen Luppe  
#7 Gepost : zaterdag 10 september 2011 20:14:18(UTC)
Jeroen Luppe


25 ponder

Lid sinds: 12-6-2010(UTC)
Berichten: 437

Karperrazzi je hebt gelijk.
Vierde lampje op ontvanger moet gaan branden.

Ik heb het hier en daar al gevraagd en idd kunnen ze het aanpassen, maar dan moet de 4e pieper worden opgestuurd en omgebouwd....
The Baits
Karperrazzi  
#8 Gepost : zondag 11 september 2011 16:50:38(UTC)
Karperrazzi


20 ponder

Lid sinds: 21-6-2010(UTC)
Berichten: 294

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
En wat kost dat omprogrammeren?
Jeroen Luppe  
#9 Gepost : zondag 11 september 2011 22:19:06(UTC)
Jeroen Luppe


25 ponder

Lid sinds: 12-6-2010(UTC)
Berichten: 437

Geen idee.
The Baits
Jeroen Luppe  
#10 Gepost : zondag 18 september 2011 18:54:06(UTC)
Jeroen Luppe


25 ponder

Lid sinds: 12-6-2010(UTC)
Berichten: 437

Heb een RX besteld en ontvangen en werkt gewoon op het vierde lampje.
Zelfde type, zelfde (rechte) letters dus mooi een complete set van 4.

Tip: Nu bij Vlemmix in de uitverkoop normaal 189 nu voor 99. Knipoog

Let wel op; Het gaat om het laatste model RX met alleen maar rechte letters.
Volgens mij is een losse pieper van dit model altijd de vierde op de ontvanger.

Zie citaat van een webshop;
Fox RX Blue Set
Deze set bestaat uit drie blauwe RX’en, een vierkanaals ontvanger en een lederen etui. Blauwe LED’s zijn steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Ze zijn onder alle omstandigheden optimaal zichtbaar en bevinden zich op zowel de beetverklikkers als de ontvanger van deze set. De visser die met vier hengels wil vissen kan gewoon een blauwe standaard RX kopen die automatisch op het vierde kanaal van de ontvanger wordt ingesteld. Wordt compleet in een beschermend koffertje geleverd.

Bewerkt door de gebruiker zondag 18 september 2011 19:21:36(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

The Baits
Gebruikers aanwezig in dit topic
OceanSpiders 2.0
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.